Haluan vinkata teille uudesta lemppari-siivousaineestani Kiillon Helea-yleispuhdistussuihkeesta, jonka ostin ennen joulua. Tämä on ollut käytössäni nyt päivittäin ja mikrokuituliinan kanssa olen tällä putsannut lähes kaikki kodin pinnat.

iIMG_1608.jpg

Suihkeen tuoksu on mieletön, ensimmäinen siivousaine joka ei ole tuoksullaan onnistunut kyllästyttämään viikkojenkaan päivittäisen käytön jälkeen. <3 Tuoksu on neutraali ja luonnollinen, jättäen jälkeensä kevyen raikkaan tuulahduksen puhtaasta kodista. Appelsiinin, rosmariinin ja kaurauutteen tuoksuinen puhdistussuihke on hellävarainen sekä pintamateriaaleille että käsille. Helean tuotesarja on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa, harvinaista ja erittäin arvostettavaa. :)

pIMG_1601.jpg

Luonnonmukaisista ja hoitavista ainesosistaan huolimatta puhdistusteho on erinomainen. Tällä lähtee niin liedelle roiskuneet rasvat kuin tiskialtaan pinttymätkin. Peruspesuun ja päivittäiseen siivoukseen tämä onkin loistava ja helppokäyttöinen tuote. Tuotetta myydään marketeissa ja tavarataloissa kautta maan, omani ostin Prismasta. Hintakin on edullinen, noin vitosella irtoaa tämä usean kuukauden päivittäiseen siivoukseen riittävä suihkepullo. 

iIMG_1600.jpg

Tässä vielä tarkat tuotetiedot:

 • Ionittomia tensidejä alle 5%
 • Anionisia tensidejä alle 5%
 • Parfym
 • Limonene
 • Methylisothiazolinone
 • Benzisothiazolinone
 • PH 7,5
 • sisältää kasvipohjaisia raaka-aineita
 • sisältää kaurauutetta 
 • irrottaa tehokkaasti likaa 
 • käyttövalmis liuos 
 • ei vaadi huuhtelua

Tänään onkin meillä siivouspäivä ja menen jatkamaan päivän projektiani eli lakanoiden vaihtoa. :) Pellavalakanat pesen uudella kuivaavalla pesukoneella kahdessa osassa 60-asteessa. Pesu- ja kuivausaika yhdelle silityskuivalle koneelliselle on vajaa kolme tuntia ja siihen silitys päälle. Silitystä onkin siis luvassa kohta puoliin, kun eka koneellinen tulee rummusta ulos. :)

Pirtsakkaa päivää kaikille! <3