Seuraavaksi esittelen teille Sisustusliike Peroban tarjontaa, jonka kahteen kerrokseen levittyvä sisustusmaailma imaisee mukanaan tälläiset sisustusintoiset ihmiset kuten minä. :D Kivijalkamyymälän lisäksi Peroba palvelee sisustuksen nälkäisiä myös netissä osoitteessa Peroba.fi.

peroba1.jpg

peroba2.jpg

pIMG_2046.jpg

peroba5.jpg

peroba3.jpg

peroba6.jpg

peroba4.jpg

IMG_2067.jpg

Patinoituneita pintoja, kaunista terästä, vanhaa halkeilevaa puuta ja teollista tyyliä yhdistettynä hauskoihin yksikohtiin kuten viimeisen kuvan jättikokoinen hakaneula. <3 Omia tuotesuosikkejani olivat House Doctorin tuotteet, tekstiprintilliset kassit ja pussukat (erityisesti pussukka jossa osuva teksti: stuff I don´t know where to put :D), kirjan näköinen seinähylly (kuvakollaasin kuva 6) ja valaisinvalikoima. Tämä on rouheaan ja industriaaliseen tyyliin ihastuneiden paratiisi! <3 <3 Sisustusliike Peroban löydät sekä netistä että osoitteesta Fredrikinkatu 33, 00120 Helsinki!

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta!)