Sain ratkaistua hyllyttömän ja pliisun näköisen olkkariseinän dilemman. :) Sohvan yläpuolelle tulee nimittäin kolme 50x70cm kokoista paksua valkoista valokuvakehystä suoraan seinään kiinnitettynä. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-01-03%20koht

Olen tykästynyt Ylva Skarpin teoksiin ja nämä uusimmat työt ovat minusta kauniita. Oikean puolimmaista Think Twice-julistetta olen tässä harkinnut seinälleni, mutta taidan toistaiseksi tyytyä pelkkiin tekstiprintteihin selkeyden vuoksi. Niitä minulle on jo kertynytkin kolmen kappaleen verran. :) 

kol603012014.jpg

Symmetrian ystävänä itselleni on tärkeää että kokonaisuus on balanssissa ja tämä kehysratkaisuni hipoo mitoiltaan täydellisyyttä. Sohva on nimittäin 250cm leveä ja saan jaksotettua kolme 50cm kehystä tasaisesti 50cm väleillä sohvan yläpuolelle. <3

kol303012014.jpg

Ylva-lempparini on ehdottomasti hentoinen Silence-printti, joka onkin valmiiksi kehystettynä syvään valkoiseen kehykseen, jollaiset sohvaseinälle haluankin. Sokokselta tilasin kaksi samanlaista valkoista kehystä* lisää, joista toiseen tulee minun 50x70cm kokoinen Creativityni. Kolmanteen kehykseen minulla ei ole vielä oikean kokoista täytettä, koska minun Curiosity on 40x60cm eli liian pieni. Pähkäilenkin nyt ostaisinko tyhjään kehykseen lisää Ylva Skarppia yhteneväisyyden vuoksi, vai tuunaisinko itse valkoisesta kartongista oman printtiversioni... :D

kol03012014.jpg

kol503012014.jpg

Tässä ihastelemani Think Twice lähikuvassa. Se on niin kaunis. <3 <3 <3

Sokoksen kehyspaketti saapuneen ensi viikolla, joten puuttuvan julisteen etsimisellä ei ole onneksi kiire. Kunhan parin viikon sisään keksisin jotakin, niin saisin ideani finalisoitua helmikuisiin synttärikemuihini mennessä. :)

Ihanaa illan jatkoa kaikille! <3

(Kuvalainaukset: Ylva Skarp. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)