Vähän aikaista kyllä synttärilahjalleni, mutta minun oli ihan pakko päästä heti avaamaan Milk Lamp-laatikko. Ja katsokaa nyt miten ihana söpöläinen se on! <3 <3

iIMG_1745.jpg

IMG_1750.jpg

iIMG_1746.jpg

iIMG_1751.jpg

IMG_1744.jpg

iIMG_1747.jpg

Nyt tulee ziljoona kuvaa, mutten osannut valikoida parhaita päältä ja siksi pistänkin nyt kaikki kuvat kerralla esiin. :D Ja alla tietysti myös kuvaa valon ollessa päällä. <3 Valaisin toimii G9-kantaisella halogeenilla, joka tulee valaisimen mukana. Johdossa on vakiona himmennin, joka toimii myös virtanappina. Valon sävy on kirkkaimmillaan ihan vitivalkoinen ja muuttuu lämpimämmäksi mitä vähemmän on tehoa. Kuvissa valaisuteho on säädetty noin puoliväliin.

IMG_1752.jpg

IMG_1753.jpg

IMG_1754.jpg

IMG_1755.jpg

Moni arveli valaisimen olevan aivan liian pieni Bestå-tasolle, mutta minusta se on tosi hyvän kokoinen tuohon String-seinähyllyn alle. Hyllyn ja valaisimen väliin jää sopiva määrä ilmaa ja tykkään siitä että tavaroilla on keskenään kokoeroa. Tästä valaisimesta tuli heti sellainen olo, että se on just meidän kotiin tehty. Nyt harmittelen etten ostanut tätä jo vuosi takaperin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

Illalla tulossa postaus uudesta kiinnostuksen kohteestani, josta taitaa tulla jopa jonkinlainen harrastus. :) Aurinkoista päivää kaikille! <3