No alkoihan se ale sitten Finnish Design Shopissakin*. :) Ihmettelinkin että missä talviale oikein viipyy ja luulin että he skippaavat sen kokonaan tältä vuodelta. FDS kuuluu minun top 3 sisustuskauppoihini ja voitte uskoa millaisella mielenkiinnolla äsken syöksyin selaamaan heidän alevalikoimansa kun uutiskirjeen sähköpostiini sain. :)

FDS34.jpg

Artekin tuotteita oli alennettuna useampia, omat suosikkini olivat A110-sarjan käsikranaattivalaisimet kokonaan valkoisessa* ja messinki-valkoisessa* värissä. Tuo messinkinen valaisin minulla onkin jo ja se on todella kaunis valaisin. <3 Artekin rililäpenkin kohdalla kiljaisin riemusta, mutta alennuksessa olikin vain pienempi 153B-malli* ja mie tartten eteiseeni sen isomman. Oi miksi siitä isommasta penkistä ei ole koskaan tarjouksia missään, höh. Puujalkainen Milk Lamp* on niin suloinen ja moneenkohan otteeseen olen tätäkin yrittänyt mielessäni sovitella meidän kotiin. Viimeksi kesällä taisin teiltäkin kysyä mielipidettä tästä Milkistä, se ei saanut suurta kannatusta. :D FDS:ltä ostamani Normann Copenhagenin Tablo-pöydän kanssa tämä maitolamppu sopisi täydellisesti, ei siis päällekkäin mutta lähekkäin samaan tilaan aseteltuna. <3 <3

FDS33.jpg

Muita itseäni innostavia juttuja oli lukuisat yrttienkasvatusruukut, joista lemppareitani ovat Boskken ylösalaisin olevat Sky Planterit* sekä Sagaformin Hold-kolmoisyrttiruukku*.

Olihan siellä tietysti paljon muutakin ihanaa alennettuna, kuten astioita, tekstiilejä, mattoja ja kalusteita. Itse jäin miettimään Sky Planter-ruukkua ja Milk Lamppia, nukun yön yli ja teen päätökseni vasta sitten. Oih tätä miun lamppumaanikon elämääni. :D

Finnish Design Shopin talvisen design-alen löydät TÄÄLTÄ!*

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)