Tein Design Forum Shopista varsinaisen löydön, Woodnotesin Box Zone -säilytyskorisarjan. Koreja on saatavana sekä pyöreänä että neliönmuotoisena ja kokovaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan kuusi, kolme kumpaakin mallia. Värivariaatioita löytyy peräti kymmennen. Yhden luonnonvärisen pyöreän korin raaskin itselleni ostaa ja se sopiikin täydellisesti sisustuksen tammensävyisiin yksityiskohtiin. <3

ostoksia7.jpg

IMG_2135.jpg

IMG_2143.jpg

Woodnotesin Box Zone-säilyttimet valmistetaan paperinarukankaasta ja niissä on erillinen puinen irtopohja. Pohja tekee korista erittäin napakan ja se kestää painoa todella hyvin. Hoito-ohjeissa mainitaan että turhaa pesua tulisi välttää, mutta satunnaiset tahrat voi kuitenkin pestä kädenlämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineliuoksella. Silitystä suositellaan aina jokaisen pesun jälkeen, jotta korin muoto säilyy hyvänä. 

ostoksia4.jpg

IMG_2142.jpg

Värisävy on kyllä tismalleen sama kuin tammipuisissa keittiövälineissäni ja Hayn AAC22-tuolin jaloissa. Pisteenä iin päälle tuo sisäreunassa oleva konjakinruskea nahkainen Woodnotes-merkki. Oma korini on kolmesta kokovaihtoehdosta pienin eli 20x20cm. 

ostoksia6.jpg

IMG_2155.jpg

IMG_2152.jpg

ostoksia3.jpg

Vihdoin sain kuvattua teille yhden versioni lautasliinarenkaistani. Minulla on sekä ohutta paperinarua että juuttinarua, joista olen leikannut 15cm pituiset pätkät kietaistavaksi lautasliinan ympärille. Askartelukaupoista löytyy molempia narumateriaaleja, omani olen ostanut Sinooperista. Plussaa näissä on se, että ne mahtuvat todella pieneen tilaan säilytykseen ja tarvittaessa näillä voi somistaa vaikka mitä kaikkea. :) Viinilasin jalkaan olen pari kertaa solminut juuttinaru-rusetin, kaunista, helppoa ja edullistakin... Kuvissa on paperinaruinen versioni lautasliinarenkaasta, joka sopiikin loistavasti Woodnotesin samaa materiaalia olevan korin kanssa yhteen.

IMG_2169.jpg

ostokset5.jpg

Lautasliinojen lisäksi testasin jemmailla säilytyskoriin myös kynttilöitä. Tässä oli ideana se, että kynttilät aukeavat viuhkana tuolla korin sisällä ja korin läpikuultavuuden ansiosta se näyttäisi kivalta korin ulkopuolelta katsottuna. Olen poltellut kynttilöitäni niin aktiivisesti etten saanut kunnollista viuhkaa tehtyä kynttilöiden liian pienen määrän vuoksi. Nätti se on kyllä vajaanakin. :)

28012014.jpg

designforum2.jpg

Viimeisenä muttei vähäisimpänä esittelen teille Design Forum Shopista saamani yllätyspaketin, joka sisälsi mustan Reilun Kaupan puuvillasta valmistetun kangaskassin sekä Design District Helsinki-teemalla varustetun mustavalkoisen tarjottimen. Tarjotin on valmistettu suomalaisesta koivusta ja kuviointi on käsityönä tehty. Itselleni oli totaalinen yllätys, että kyseinen tarjotin kestää konepesuakin, wau! :) Kaunis kiitos vielä Design Forum Finlandin väelle, erityisesti presentaation sekä esittelykierroksen vetäjälle Tua Vataselle kivasta kokemuksesta ja ihanasta yllätyksestä! <3 <3

Ihanat iltatoivotukset kaikille! <3

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta, osa postauksen tuotteista saatu yhteistyön kautta Design Forum Finlandilta)