Monilahjakkaat tanskalaiset Jonas Bjerre-Poulsen ja Kasper Rønn perustivat NORM.ARCHITECTS -designyrityksen vuonna 2008 ja he ovat niittäneet mainetta ja kunniaa maailmanlaajuisesti, tuoden skandinaavista vähäeleistä sisustustyyliä tutuksi myös Pohjois-Euroopan ulkopuolella. Kyseiset herrasmiehet taitavat niin arkkitehtuuriset- kuin sisustussuunnittelutyötkin ensimmäisestä kynän vedosta valmiiseen lopputulokseen valokuvauksineen. Heidän kuvamateriaalinsa onkin varmasti monelle tuttu mm. Pinterestistä sekä lukuisista sisustuslehdistä...

Norm7.jpg

IMG_5161.jpg

Norm10.jpg

Nomr9.jpg

Norm8.jpg

norm4.jpg

Norm6.jpg

norm5.jpg

Norm13.jpg

norm1.jpg

norm2.jpg

Norm11.jpg

Näissä kuvissa silmä lepää, en voi muuta sanoa... Rauhallinen tunnelma ja kaunis vaalea yleisilme inspiroi minua suuresti. Parasta on lämpimien ja kylmien materiaalien yhdistelmät - puuta ja terästä, kiiltävää kalustepintaa ja rosoista tiiltä. <3 Kuvista voi myös bongailla klassikkodesignia, kuten By Lassenin Kubus-kynttiläjalan sekä Louis Poulsenin AJ-valaisimen. 

Inspiroivaa torstaita kaikille! <3

(Kuvat: NORM.ARCHITECTS. Kuviin virallinen julkaisuoikeus, ethän kopioi / lainaa kuvia blogistani eteenpäin! / Please do not copy or distribute these pictures/images!)