Pikainen postaus Sannalle! :) Sanna pyysi minua äkkiä postaamaan pari kuvaa kehysseinästä edestä päin katsottuna. Jako on 50cm, eli kehykset ja niiden välit ovat kaikki saman kokoiset.

iIMG_1530.jpg

iIMG_1533.jpg

Kuvassa näkyy myös kolmas Ylvani, uusi Personality-printtini. <3

iIMG_1531.jpg

Ja tässä vielä toivottua kuvaa katonrajasta. Huonekorkeus on meillä 285cm. Kehyksen yläreunan korkeus on 190cm lattiasta mitattuna, jonka perusteella mittasin ja merkkasin ruuvinreiän paikat. Vatupassilla kannattaa vielä varmistaa että reiät ovat samalla vaakasuoralla linjalla, sillä lattia saattaa olla kalteva. Meillä lattia menee puolisenttiä vinoon, ollen ikkunan puolelta (kuvan oikea puoli) korkeammalla kuin keittiön puolelta. Katon ja kehyksen yläreunan väliin jää 95cm, Itse kehys on korkeudeltaan 70cm (koko 50x70cm) ja kehyksen alareunan ja sohvan rungon (ei selkätyynyjen vaan itse rungon) väliin jää 75cm. 

Nyt mie lähden kaupoille tiirailemaan niitä astioita. Toivottavasti tulen kotiin edes muutaman leipälautasen kanssa. :D Palaillaan illemmalla! Aurinkoista pakkaspäivää! <3