Näin pitkään maltoin mieleni Milk Lampin suhteen (kts. aiempi postaukseni) ja vasta nyt tein ratkaisuni kyseisen alevalaisimen ostamisesta. :) Lopputulos siis on, että ostin sen itselleni synttärilahjaksi ja sen paikka tulee olemaan olohuoneessa Bestå-tason päällä. Rakentelen tasolle pienen ryhmitelmän Ylva Skarpin pienemmästä printtijulisteestani, By Lassen Kubus-kyntteliköstä ja tästä Milk Lamp-valaisimesta. <3 

07_NORM_IMAGE.jpg

MILK%20NA1.jpg

9.jpg

tradition-milk-table-lamp.jpg

Finnish Design Shopista löytyy tämä suosikkiversioni tammijalkainen ja valkojohtoinen Milk Lamp-pöytävalaisin* alennettuun hintaan. Toimitusaika on pari viikkoa, mutta kyllä sen jaksan odottaa kun tiedän mitä paketista aikanaan ulos kuoriutuu. :)

Aurinko paistaa ja lämmittää ihanasti, tästä päivästä taitaa tulla hyvä päivä. :) Touhukkaat tiistaitoivotukset!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. Kuvat: NORM.ARCHITECTS. Kuviin virallinen julkaisuoikeus, ethän kopioi / lainaa kuvia blogistani eteenpäin! / Please do not copy or distribute these pictures/images!)