Jeps, luitte ihan oikein. :D Tuolihaaveilu jatkuu vaan, vaikka koti on jo melkoisen onnistuneesti täyttynyt monenlaisista ihanista tuoleista. :) Kaiken kukkuraksi joudun syömään hattuni, sanani ja lupaukseni siitä että ruokapöydän ympärillä ei tulla näkemään koskaan neljättä tuolia... eipä niin. :D

tuolit.jpg

Tällä hetkellä minulla on pienen neliskanttisen pöytäni ympärillä kaksi Hayn valkoista Hee-tuolia* ja yksi AAC 22-tuoli*. Pöydän seiniin nähden vinottainen asettelu paljastaa kaikki puutteet ja neljännen istumapaikan tyhjyyttään huutava kohta näyttää hassulta. Jotain siis pitää keksiä. :)

Muuto%20Visu.jpg

Muuton Visu-tuolin* muotoilu on aina miellyttänyt omaa silmääni. Visua on saatavana sekä puu- että teräsjaloilla ja oma ehdoton suosikkini on puujalkainen tuoli. <3 Tätä tuolia olen koeistunut jo niin monta kertaa, että pystyn kuvailemaan istuinosan kaltevuuskohdat ja ruuvinpaikat ulkomuististani. Loistava tuoli ja ulkonäöltäänkin erittäin pätevä, sen muoto sopii hyvin yhteen Hayn AAC 22-tuolini kanssa. Sopivasti sointuva eriparisuus laajeneekin nyt sitten astioista tuoleihin, sillä tammiselle Visulle olen varannut paikan oman pöytäni äärestä. <3

tuolihaveet.jpg

Ihania tuoleja on pilvinpimein, mutta muutama malli on minulla ylitse muiden. Hayn Hee ja AAC 22-tuoli ovat molemmat lemppareitani, mutta pahamaineisena tuolifriikkinä pystyn luettelemaan niiden lisäksi useita muitakin "nice to have someday"-tuoleja. :) Tässä tämän hetkinen Top 3 parhausjärjestyksessä: 1. Muuto Visu tammi (puujalat)*, 2. Muuto Nerd tammi*, 3. Muuto Visu tammivalkoinen*. <3

keltaiset%20tuolit.jpg

Oletteko muuten huomanneet, kuinka kirkkaankeltainen väri alkaa valtaamaan huonekalubusineksenkin? Itse en todellakaan pistä pahakseni, sillä keltainen on vuosi toisensa jälkeen yhtä piristävä ja kaunis sisustusväri. Tytön seinässä oleva keltainen maalisävy saa hymyn huulille energisellä ja iloisella olemuksellaan. Mitähän minulle tapahtuisi jos tuoleina olisikin keltaiset tuolit? :D Olisin varmaan melkoinen näky kestohymyssäni, hihii. :D

Keltainen väri näyttää olevan kovaa vauhtia yleistymässä kalustepuolella. Erityisesti pohjoismaiset design-tuotevalmistajat ovat äkänneet tämän keltaisen olevan huippujuttu, eikä mikään ihme. Aurinkoa tänne pohjoisen pimeyteen kaivataankin.

1) Department Wood*, 2) Hay Hee*, 3) Muuto Visu (teräsjalat)*, 4) Muuto Visu (puujalat)*, 5) Fritz Hansen Seiska*, 6) Fritz Hansen Muurahainen*, 7) Muuto Nerd*, 8) Emeco Broom*.

muutonerd.jpg

Pastelliset pehmeänsävyiset Muuton Nerd-tuolit* ovat myös onnistuneen söpöydellään sulattamaan minun sydämeni. Nämä pehmeät sävyt ovat muistaakseni vuoden takainen uutuus ja muistan jääneeni silloin monesti tuijottamaan kauniita mainoskuvia, joissa oli yhdistettynä näitä söpöjä tuoleja eri väreissä saman pöydän ympärille. Harmaan tuolin olen nähnyt livenä ja sen sävy on täydellinen. Hempeän haalea perusharmaa ilman vihreään tai siniseen taittamista. <3 Jos minulla olisi useampia koteja asuttavanani, tahtoisin sisustustaa yhden ruokailutilan harmaan, mustan ja roosan sävyisillä tuoleilla. Toinen upea variaatio olisi keltainen, musta ja harmaa Nerd. <3

Olisi kiva kuulla millaisia tuolilemppareita teillä on. Tykkäättekö enemmän teräsjalkaisista tuoleista vai puisista? Onko tuolissa tärkeintä aina mukavuus vai löytyykö ketään jolle tuolin ulkonäkö on ykkönen? :)

(Kuvat: Muuto, Hay, Room21. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)