Sain hetki sitten siivousbuustin ja siivosin koko kodin. :) Imurointia, pölyjen pyyhintää, lattioiden moppausta, pyykkien pesua ja lakanoiden vaihtoa... ihanaa. :) 

iIMG_1192.jpg

iIMG_1207.jpg

Olohuoneessa sovittelin uutukaista AAC-22 tuoliani paikasta toiseen ja se päätyi lopulta sohvan viereen. Tuolia on tarkoitus käyttää ruokapöydän ääressä aina silloin kun kahvittelijoita on neljä tai enemmän. Tuolissa on mukava istua ja rakastan sen kuppimaista muotoa. Onneksi en keväällä ostanut tätä kokonaan valkoisena versiona, vaan jäin makustelemaan tammen lisäämistä oman kodin sisustukseen. Kokovalkoinen ei ole minusta läheskään näin nätti kuin tämä tammijalkainen siskonsa. <3

iIMG_1205.jpg

iIMG_1204.jpg

Olohuoneessa on nyt ehkä hieman liikaa kaikkea mööpeliä, mutta yhdestäkään en halua luopua, joten tällä mennään. Tai no, sohvan takana olevat Lack-hyllyt ehkä saavat lähtöpassin ja telkkarin vieressä olevalle taululle on uusi paikka jo valmiiksi mietittynä. Olen saanut kerättyä itselleni täydellisen kokoelman kalusteita ja tavaroita, juuri sellaisia kappaleita joille povaan erittäin pitkää tulevaisuutta omassa kodissani. Iso Tupla Kupla aiheuttaa edelleen päänvaivaa massiivisuudellaan, mutta siitä en kyllä luovu kuin pakon edessä. :)

iIMG_1208.jpg

iIMG_1200.jpg

Kyl nyt kelpaa siistissä ja puhtaassa olkkarissa istua illalla katsomaan uutta sarjaa Under The Dome. :) Huomenna tulossa postausta makuuhuoneesta, jonne ilmestyneen uusi yöpöytä. Toivottavasti päivällä on sen verran aurinkoista, että saisin kuvat onnistumaan. Lamppujen varassa kuvaaminen on aina turhan hankalaa koska en tykkää säädellä ja veivata namiskuukkeleita. :D Ihanaa alkanutta uutta vuotta kaikille ja huomiseen! <3