Prinsessa- ja heppa-aiheiset Duplot ovat meillä edelleen mukana leikeissä, vaikka tyttö rakenteleekin mielummin pienemmillä legopaloilla. Netistä etsittiin rakennusohjeita ja tälläisiä asumuksia saimme yhdessä aikaan. :)

iIMG_1697.jpg

iIMG_1714.jpg

iIMG_1716.jpg

Prinsessa Tuhkimo lähtee kauppaan... hopotikopoti... :)

iIMG_1718.jpg

...mahtuuko, mahtuuko...? Mahtuu. :)

iIMG_1719.jpg

Vroom, sinne meni prinsessa vaunuineen. :)

iIMG_1704.jpg

iIMG_1706.jpg

iIMG_1703.jpg

iIMG_1724.jpg

iIMG_1722.jpg

Legoleikit on kivoja näin vanhemmankin näkökulmasta, ja "oman käden jälkeä" on kiva ihastella kun saa rakennelman valmiiksi. Äkkiä menee tunti jos toinenkin kun tuhansien palasten seasta yrittää löytää haravaa, teepannua tai just sitä omituisen kokoista palikkaa jota on vain yksi ainut kappale. :D Haastavampaa on tietysti rakentaa niitä Legon arkkitehtuurisia pikkupaloista tehtäviä settejä, mutta minulle näissä Duploissa on tarpeeksi tekemistä. :) 

Huomenna on tulossa kaksi kivaa sisustusaiheista postausta.... molemmista olen ihan innoissani ja odotan että pääsen huomenna päivällä valoisaan aikaan kuvailemaan postausmateriaalia teille. :) Kivaa illanjatkoa kaikille! <3