Olen innostunut tosi paljon huonekasveista ja kukkasista ja lukenut iltaisin ennen nukkumaan menoa kasvitiedettä. :) Minun kasvitieteeni on tosin amatooreille ja aloittelijoille tarkoitettuja hoito-ohjeita ja hyväksi havaittuja vinkkejä netistä poimittuna. :) Saattaa olla että jotain pientä olen ehtinyt jo oppimaankin ja nyt onkin tarkoitus testata miten saan käytännöntasolla hyödynnettyä näitä oppimiani asioita. Oman vihermix-kokoelmani kartuttaminen siis alkakoon! Postaukseen keräsin kauneimpia kuviani, jossa sisustuksellisena katseenvangitsijana on jotakin tuoretta ja vihreää - kukkia, huonekasveja sekä yrttejä!

iIMG_8938.jpg

IMG_1434.jpg

iIMG_1419.jpg

iIMG_1495.jpg

IMG_1742.jpg

iIMG_1608.jpg

iIMG_0656.jpg

IMG_0661.jpg

IMG_1750.jpg

iIMG_1747.jpg

iIMG_8582.jpg

iIMG_1505.jpg

IMG_0525.jpg

PP1015876.jpg

iIMG_1410.jpg

iIMG_1411.jpg

IMG_0389.jpg

P1015748.jpg

IMG_8266.jpg

iIMG_8937.jpg

IMG_8237.jpg

P1019648.jpg

Uskaltaudun aloittamaan kokoelmani keräilyn edullisista market-kasveista ja ostinkin eilen kaksi vihermix-nimellä myytävää huonekasvia Prismasta. Rahallinen menetys ei ole niin tuntuva, mikäli en pystykään pitämään niitä hengissä. :) Alla oleva kuva on Eventyn sivuilta, joka on yksi vihermix-kasvien toimittaja. Tälläisestä valikoimasta meinaan ostaa vielä neljä uutta ja erilaista kasvia kahden olemassa olevan lisäksi ja tehdä niistä jonkinlaisen kuuden rehun sommitelman. Kasvit upotan Uashmaman valkoisiin pussukoihin, ne saavat toimia päällysruukkuina yrttien lisäksi myös kasveillakin. <3

vihermix.jpg

Jos tämä innostuneisuuteni kasveihin, kukkiin ja yrttipuutarhan ylläpitämiseen säilyy, voin alkaa kutsumaan itseäni viherharrastajaksi. :) Äidilleni kun kerroin tästä uudesta villityksestäni niin kommentti oli että onko minulla kuumetta. :D Ei ole ollut yhtään minun tapaista tälläinen "viherpiipertäminen" aikaisemmin, mutta niimpäs vaan ihmiset ja mielenkiinnonkohteet muuttuvat. Entinen ulkonäkökeskeisempi kampaaja-rakennekynsien tekijä-muotiholisti on muuttunut ituja kasvattavaksi kotihiireksi, jonka lempiharrastus on pyykkien silittäminen, hihii. :)

Huomiseen!