Keväisen sisustuksen osalta pyrin siihen, että yhdistetyssä avokeittiö-olohuone osiossa olisi korkeintaan kaksi katseenvangitsijaa. Toinen niistä on tämä keittiön puolella oleva yrttipuutarhani, joka hurjaa vauhtia alkaa olemaan valmis. :)

pIMG_1294.jpg

Neliskanttisen ruokapöydän käänsin viistottain jo jokin aika sitten ja minusta se on tosi kiva näin. Se myötäilee nyt eteisestä olohuoneeseen kulkevaa vinoa seinää ja on huomattavasti mielenkiintoisemman näköinenkin. :)

pIMG_1301.jpg

Yrttejä löytyy yhteensä kymmennen kappaletta - basilikaa, timjamia, oreganoa sekä herneenversoa. Yrttiruukkuina on Eva Solon tekojuurelliset kasteluruukut sekä Uashmaman S-kokoiset paperipussukat. Uashmaman pussukoissa olevat yrtit olen kietaissut väljästi hedelmäpussin sisään, jotta kasteluvesi ei tule Uashmamasta läpi. Yrtit eivät ihan yhtä vehreästi kasva näissä paperipussukoissa kuin Eva Soloissa ja tarkoituksenani onkin jatkaa Evojen keräilyä. Kahden ruukun vuosivauhdilla olen tähän asti niitä ostellut ja tätä perinnettä mukaillen meinaan ostaa tänä vuonna kaksi lisää. :)

pIMG_1303.jpg

Stockmannilta heräteostoksena ostamani Sagaformin maustemylly sijaitsee nyt seinähyllyllä toistaiseksi. Laitoin sen sisään suolaa ja pakko on sen verran hehkuttaa tätä myllyä, että se päihittää Muuton maustemyllyt mennen tullen. Muuton myllyt ovat olleet ihan ok, mutta täyttäminen on hankalaa ja myllyt ovat alkaneet jumittaa vaivausvaiheessa. Tämä Sagaformin mylly on helppo täyttää, karkeutta voi säätää ilman että osat lentelee ja myllyn koneisto on tässä huomattavasti parempi kuin Muuton myllyissä. <3

pIMG_1304.jpg

pIMG_1300.jpg

Puinen Aappa roikkuu nyt yrttipuutarhassani. Idea tuli tytöltä ja onhan tuo aika veikeä kaveri missä tahansa roikkumassa. :D

pIMG_1297.jpg

pIMG_1309.jpg

Ostin kauppareissun yhteydessä kaksi kimppua valkoisia ruusuja, joista toisen laitoin Eva Solon kahvipannuun ja ruokapöydälle. Minulla kun on vain yksi oikea maljakko, toimii Eva Solon Cafe Solo-pannun lasiosa välillä myös maljakkona. 

pIMG_1308.jpg

Koiralla on pitkästä lääkekuurista johtuen vatsa ollut sekaisin jo pitkään ja ihana Hanna Korvelan mattoni otti osumaa. Matto on nyt odottamassa pesemistä kylpyhuoneessa ja yritän viikonlopun aikana saada sen putsattua. Onneksi matto on 160x160cm kokoinen neliö, joten mahdun näpsäkästi putsaamaan sen pyykinkuivaustelineen päällä suihkuttelemalla. Siinä se saa samaan syssyyn myös kuivaa ja toivon että saan viimeistään maanantaina maton takaisin lattialle. 

pIMG_1302.jpg

pIMG_1295.jpg

Tälläinen on minun kaunis katseenvangitsija seinäni. <3 <3 Muutoin vähäeleisessä sisustuksessa tämä seinä luo kodikkuutta ja ihanaa tunnelmaa. Ja sanomattakin taitaa olla selvää että ruokapöydän ääressä istuessa yrttien tuoksu leijailee ihanasti nenukkaan. <3 <3 <3

Se olisi sitten perjantai ja viikonlopun aika.... :)