1000 tavaran haasteeseen liittyvä tavaralistaukseni jatkuu ja vuorossa on meikkipussini sisältöineen. :) Pärjään nykyisin hyvin pienellä meikkirepertuaarilla ja arkimeikkini koostuukin pääasiassa meikkipuuterista, kulmaväristä ja ripsiväristä. Olen myös aika laiska kuljettelemaan meikkejä mukanani ja meikkipuuterini onkin ainut, joka silloin tällöin eksyy laukkuuni. 

IMG_2749.jpg

IMG_2746.jpg

IMG_2747.jpg

Meikkipussini on parin euron löytö Seppälästä ja sen päädyin ostamaan ihan vaan sisustuksen kantilta katsottuna. :) Valkoista ja kultaa, kuten makuuhuoneessa muutenkin. <3

IMG_2722.jpg

iIMG_2724.jpg

Meikkivoiteena käytän Diorskinin Nudea, jota ohennan arkimeikkiini apteekista saatavalla Decubal-kosteusvoiteella. Yksi pumppaus meikkivoidetta ja herneen kokoinen nökäre kosteusvoidetta on sopiva suhde päivävoiteen kaltaiseen seokseen, joka tasoittaa t-alueen ihoa. Clarinsin valokynän sain vasta tänään, mutta yhden käyttökerran kokemuksellani suosittelen tätä oikein mielelläni. Oma Instant Light-valokynäni on sävyä 02, joka on keltaisuuteen taittavalle iholleni täydellinen sävy.

IMG_2727.jpg

IMG_2728.jpg

piIMG_2733.jpg

Silmämeikki-osastolla on aika suppeaa, sillä en pidä vahvoista silmämeikeistä omassa nassussani. Luomiväriä käytän aika harvoin, mutta silloin kun varjostuksia luomilleni teen, on käytössäni Make Up Storen helmiäshohtoinen ihonsävyinen luomiväri Muffin sekä kulmakarvoille tarkoitettu Tri Brow-paletti. Kyseinen kulmapaletti on aivan loistava enkä haluaisi nähdä päivää, jolloin sellaista ei meikkipussistani löytyisi. Käytän palettia hyvin monipuolisesti rajauksiin, kulmiin sekä luomille. 

IMG_2736.jpg

iIMG_2739.jpg

Huulimeikkiäkään en kovin usein kasvoilleni loihdi. Decubal on osoittautunut maailman parhaimmaksi huulirasvaksikin, joten enää minun ei tarvitse kantaa mukanani erillistä huulirasvaa. Värillisiä huulimeikkejä on kolme, joista yksi on rajauskynä. Clarinsin kauniin roosa huulikiilto kuului synttärilahjasettiini, punaiset Diorit ostin pikkujoulumeikkiä varten.

IMG_2743.jpg

IMG_2745.jpg

iIMG_2740.jpg

iIMG_3565.jpg

Kynsilakkoja on niin ikään kolme nyt neljä. Kirkas Diorin Gel Coat-geelilakka, sensuellin punainen Dior Rouge 999 -lakka sekä Chanelin aavistuksen helmiäseen vivahtava nudelakka. EDIT: Chanelin lakka vaihtui Diorin vaaleampaan nudelakkaan ja samassa yhteydessä ostin myös Diorin aluslakan. Kynsilakkoja onkin siis neljä. :)

IMG_2754.jpg

IMG_2752.jpg

iIMG_3573.jpg

Tuoksuja on tällä hetkellä neljä kuusi, joista eniten käytössä on Chloén ja Valentinon Valentina-tuoksut. Diorin tuoksut ovat aavistuksen voimakkaita, joten niitä käytän lähinnä iltamenoissa. EDIT: Kaksi uutta tuoksua on tullut kokoelmani jatkoksi, oikea määrä onkin siis kuusi. :)

Tässä postauksessa on esiteltynä kaikki omistamani meikki- ja tuoksutuotteet yhtä luomivärisivellintä ja pinsettejä lukuunottamatta. Yhteenlasketuksi lukumääräksi tuli 24 kappaletta. :)

Aikaisemmat tavaralistaukseni löydät alla olevien linkkien takaa:

Vaatteet, kengät, asusteet ja korut 

Makuuhuone 

Illalla tulossa postaus tytön huoneeseen eilen kasatusta PS-kaapista, heippa siis hetkeksi! <3