Ajattelin viedä minimalismin ihan äärimmilleen ja päätinkin tässä perjantaintuoksinassa etten laitakaan enää sänkyä makuuhuoneeseen vaan siirryn nukkumaan kokoonrullattavalla valkoisella retkifutonpatjalla. Ihanan ilmavaa ja tilavan tuntuista makuuhuonetta ei raaski sängyllä ahtaa enää täyteen. 

iIMG_2638.jpg

No vitsi vitsi, ei ny sentään. ;) Pieni viikonloppuvitsailu on ihan paikallaan vai mitä?!?. :) Makuuhuoneesta tosiaan uupuu vielä sänky patjoineen, Hay Tray-pöytä sekä Pappelinan pitkulainen matto. Sängyn olisin muuten jo laitellut paikoilleen, mutta oikea olkaniveleni oikuttelee enkä pysty tällä hetkellä nostamaan edes maitopurkkia. Olkapäissäni on luksaatio-ongelmaa ollut jo vuosikaudet, eikä ole yllätys että lähes viikon kestänyt teippaa, maalaa, sudi, nosta, kanna, maalaa, kurottele, maalaa -touhuni on rasittanut sitä liiaksi. Toivottavasti kyseessä on vain rasituksesta ja monotonisesta liikeradasta johtuva kipuilu, eikä leikkaushoitoa vaativaa venähdys / kuluma... Sen aika näyttäköön, en jaksa stressiä siitä ottaa vielä. :)

140220143.jpg

140220142.jpg

Tässä vielä lampunvalossa napatut lähikuvat Kalklitir Ivory-maalista. Lopputulos on kahdella maalikerroksella juuri sellainen kuin toivoinkin, kuvaan huomenna päivänvalossa seinäpinnat paremmin. <3

140220141.jpg

iIMG_2646.jpg

Tadaa, uusi kattovalaisin on saapunut! <3 <3 Tätä Artekin A330s-valaisinta olen katsellut sillä silmällä aika monta vuotta (hopeisena tosin), mutta sen hyvin pieni koko on aikaisemmin ollut syynä että olen tyytynyt ihailemaan sitä kaupan katossa. Viime viikolla näin unta että kyseinen messinkinen valaisin oli ilmestynyt makkariin ja siitä se idea sitten lähti. :D

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille! Muistakaahan osallistua ystävänpäiväarvontaan!