Intouduin puuhastelemaan kevätbanneria suosikkikuvistani ja nyt on vaikea valikoida minkä näistä vaihdan blogini banneriksi. Bannerini on tarkoitus tuoda osviittaa siitä mitä blogini pitää sisällään, eli sisustustusta ja naisellista hömppää. :) Minusta on itsestäni lukijana kiva saada selkeä mielikuva blogin tyylilajista jo heti ensivilkaisulla ja vaikka kuvat ovat pieniä, näkee niistä kuitenkin riittävän selkeästi blogin aihealueet ja tyyliin. 

bannerikuva2102.jpg

Luulen että saatan kallistua tähän ensimmäiseen vaihtoehtoon, koska siinä on minusta aika ihana harmonia kuvien asettelun ja värityksen osalta. Tykkään siitä, että blogini "logo" on vasemmassa alareunassa, siinä se toimii minusta parhaiten. Kuvat on jaoteltu värien mukaan ja yleissilmäiltynä se on sopivan selkeä ja sopivan mielenkiintoinen saman aikaisesti. 

okvbanneri2102.jpg

Kakkosvaihtoehdon banneri on minusta ehkä näistä huonoin, johtuen tuosta blogi-logoni pienestä kokoluokasta. Se katoaa tuonne muiden kuvien joukkoon ja oma huomioni kiinnittyy eniten mustiin ballerinoihin, jotka eivät kuitenkaan edusta blogini pääteemaa eli sisustusta. Hylätään siis ainakin tämä jo heti kättelyssä. :)

blogibanneri2102.jpg

Kolmas vaihtoehto on näistä sekavimman näköinen, mutta tässäkin on jokin juju miksi oma silmäni pitää tästä. En vaan oikein tiedä mikä se on. :D Saattaa olla mittasuhteet, jotka ovat selvästi erilaiset kuin muissa vaihtoehdoissa. :)

banneriokv2102.jpg

Neljäs ja viimeinen vaihtoehto on rauhallinen sekä selkeä, mutta onko jo liiankin tylsä ja tavanomainen? Logo näyttää hyvältä keskitettynä ja tämä on minusta ehkä toisiksi paras vaihtoehto. 

Jos sinulla on jonkinlaista mielipidettä minulle avukseni antaa, niin laitahan tulemaan risujen ja ruusujen kanssa. :)

EDIT! Banneriksi tulikin nyt sitten ihan jotain muuta. :) Näin se naisen mieli ehtii vaihtumaan ja päädyinkin tuunailemaan vähäeleisemmän kevätbannerin, jossa vain muutama raikas kuva. Uskon että bannerista syntyvä mielikuva vastaa aika hyvin sitä mitä blogini tarjoaa lukijoille - valkoisuutta, skandinaavisia vaikutteita, raikkautta ja hieman naisellisia juttuja joukkoon ripoteltuna. :) 

OmaKotiValkoinenCollage.jpg