Osa teistä ehkä muistaa minun aikaisemman pahvilaatikko-tuunaukseni, jossa hyödynsin Artekin Kanto-telineen pahvilaatikon kyljessä ollutta Buy now keep forever -tekstiä. Kultaisen A330s-valaisimen laatikossa oli samainen teksti pienemmässä mittakaavassa ja leikkasin myös sen talteen. :)

iIMG_2671.jpg

iIMG_2670.jpg

iIMG_2672.jpg

Nyt pitäisi löytää tuunausmateriaalit kehyksen tekoa varten, sillä pahvinpalasen mitat ovat sen verran kinkkiset ettei valmista kehystä löydy. Kooltaan tuo on aivan täydellinen String-hyllyyn laitettavaksi ja kehysten kanssa tuosta tulee tosi kiva. Nyt kun rempat on tehty, jää aikaa tuunailuunkin. Nahkaiset selkänojatyynytkin odottavat vielä valmistumista kun jouduin laittamaan kaiken pikkupuuhastelun jäihin remppailun ajaksi. :)

Sunnuntain jatkoja kaikille! <3