Sisustuskierroksella viime lauantaina käppäillessämme, tein äkkipyshdyksen Kaanin myymälän ikkunan eteen, jossa huomasin jotain todella kivaa. :) Ikkunan takaa pilkisti kaksi valkoista tuolia, jotka olivat kuin yhdistelmä kahdesta lempparituolistani - Kaanin valkoisesta Jazz-nahkatuolista ja Hayn Hee-terästuolista. <3 Eniten huomioni kiinnittyi kuitenkin tuolien selkänojaan, joihin oli kiinnitetty nahkaiset selkätyynyt. Siitä sainkin DIY-idean, jonka meinaan siskon ompelukoneen avustuksella itselleni tuunata. :)

iIMG_2028.jpg

Nahkaisiin selkätyynyihin on ommeltu nauhat, joilla tyynyn voi sitoa kiinni teräksiseen selkänojaan. Ensiksi mietin että apinoin tämän idean suoraan tälläisenään ruokapöydän ympärillä oleviin Hay Hee-tuoleihini, kunnes keksin että minäpäs toteutankin tämän olohuoneessa olevaan Hay Hee nojatuoliini. :) Valkoisen nahkasohvan kanssa Hee-nojatuolin nahkainen selkätyyny näyttää varmasti upealta! <3 <3

diy01022014.jpg

DIY-projektiini tarvitsen metrin verran valkoista keinonahkaa, 40x60cm kokoisen sisätyynyn ja ompelukoneen (siskolta). Valkoista keinonahkaa löytyy nykyisin lähes jokaisesta kangaskaupasta ja Kangastukusta löytämäni tekstiilipohjainen verhoiluun sopiva keinonahka vaikuttaisi aika hyvältä. Sisätyynyksi ajattelin höyhentäytteistä tyynyä, joita löytyy 40x60cm kokoisena mm. H&M Home- ja Casa Stockmann-merkeiltä. Kustannus on kokonaisuudessaan noin kolmenkympin luokkaa, joten kallis ei investointi ole. :)

Nyt vaan sitten tuumasta toimeen ja tuunaustarvikkeita hommailemaan. :)

Illemmalla tulossa postausta olohuoneen uudesta järjestyksestä, johon kaipaan mielipiteitänne. Siinä on paljon hyvää, mutta muutama huonompi puoli, enkä tiedä olenko nyt vain liian vaativa vai mättääkö järjestys ihan oikeasti. :)

Lennokasta lauantaita! <3