Granitista on kohistu paljon blogeissa viime vuodesta asti ja olen aina suurella mielenkiinnolla tiiraillut postauksia läpi ja miettinyt, että tuonne Granittiin pitäisi kyllä joskus itsekin mennä käymään. Mielikuvani Granitista oli täysin väärä, sillä oletin sen olevan ruotsalaisten vastine Tiimarille ja näin ei tosiaankaan ollut. :) Granitista löytyi nimittäin tuunaus- ja askartelutarvikkeiden lisäksi ihan mieletön valikoima kodin sisustusjuttuja ja pyörin myymälässä silmät ymmyrkäisinä ihastuksesta. :D

granit1.jpg

granit2.jpg

Kylpyhuone-osaston tuotteet olivat minulle mieluisimpia ja niitä kuvasinkin innoissani yli 60 kuvan verran. Tuoksukynttilöitä oli jos jonkinlaisia, samoin kylpyhuoneen piensäilytys-juttuja, kuten purnukoita ja purkkeja. Pyyhkeet olivat ihanan pehmoisia ja hinnaltaan niin edullisia, että meinasin napata omaan kylppäriini kunnon Color Blockin (valkoinen, beige ja tummanharmaa) mukaani. :D

granit4.jpg

Rakastuin myös näihin mustiin metalliarkkuihin, joita bloggaajaporukan kesken kehuttiin yhteen ääneen maasta taivaaseen. Jos olisi löytynyt valkoisia arkkuja, olisin kantanut vaikka väkisin yhden sellaisen mukanani kotiin. :)

granit3.jpg

Tuunaustarvikkeita sisustusintoisille löytyi paljon - liitutaulumaalia ja -tarra-arkkeja, leimasimia, muistitauluja, liitu- ja kalvotusseja... Paljon sellaisia juttuja, jotka ovat DIY-projekteissa nyt in. Itsekin hetken aikaa mietin että olisin ostanut liitutaulumaalia ja valkoisen liitu-tussin parvekkeen yrttipuutarhan tulevaan tuunaukseen, mutta lopulta poistuin tyhjin käsin kaupasta. Tänne palaan kuitenkin vielä uudestaan, sillä useampia DIY-ideoita jäi muhimaan minunkin mieleeni. :)

Granitin löydät osoitteesta Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki sekä Kauppakeskus Forumin tiloista osoitteesta Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki.

Touhukasta tiistaista kaikille! <3

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta!)