HM:n pyyhetilauksestani teille postailin tammikuun puolivälissä ja kuten osasin arvatakin, siirtyi molempien raitapyyhkeiden toimitus kuunvaihteesta helmikuun loppuun. Annoin silloin ukaasin, että mikäli tilaukseni toimitus siirtyy vielä kerran, peruutan koko tilaukseni. :) Kävin pyyhetilauksen peruuttamisen yhteydessä läpi henkkamaukan uutuudet ja löysin kaksi niin ihanaa juttua, että sydämeni heltyi ja tein pyyhkeistä uusintatilauksen, johon lisäsin pari uuttakin tuotetta. :D

hm.jpg

Pienissä vahakynttiläpurkeissa olevan tekstin sisältö on hieman imelä, mutta fontti on kuin Ylva Skarpin kynästä ja näen jo sieluni silmin kuinka kivasti tämä sopii minun Ylva-printtieni kanssa. <3 Ihastuin myös Vintage Edition-tekstilliseen kanvaasityynynpäälliseen, jonka fontti on sen verran rouhea että sopii modernimpaankin sisustukseen. Pari valkoista pellavalautasliinaa klikkasin ostoskoriini myös. 

Saa nähdä siirtyykö tämänkin tilauksen toimitus helmikuun lopulta jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Hope not, sillä neljän viikon odotusaika on jo itsessään ihan liikaa, puhumattakaan siitä että käsipyyhkeitä joudun odottamaan kaiken kaikkiaan 6-7 viikkoa. :D Tälläisillä odotusajoilla pitäisi itse tuotteen olla jo jotain uskomattoman uniikkia... :D

Aurinkoista uutta viikkoa! :)

(Kuva: H&M)