H&M:n ansaitsee minulta myös kehuja, vaikka viime aikoina olenkin ollut enemmän pettynyt (toimitusongelmat) kuin tyytyväinen asiakas. Ostin nimittäin Home-malliston kivipestyjä pellavaisia valkoisia servettejä ja ne ovat jokaisen pennosen arvoisia. :)

IMG_2778.jpg

IMG_2825.jpg

iIMG_2776.jpg

Pellava on sopivan pehmoista ja kirkkaan valkoista. Servetit pitivät muotonsa pesussa ja tulivat ulos koneesta täysin samassa kunnossa kuin ne sinne menivätkin. :) Tomaattikastikkeesta tulleeseen tahraan hieroin Vanish-tahranpoistoainetta ennen pesuohjelman käynnistämistä ja tahrasta ei ole jälkeäkään. Myönnettävä on että nämä H&M:n pellavaservetit ovat laadultaan parempia kuin Villa Stockmannin vastaavat, ja hintaero on melkoinen H&M:n olessa huomattavasti edullisempi. :) Näitä kyseisiä pellavaservettejä suosittelenkin lämpimästi kaikille, mikäli kattauksesta uupuu lautasliinat. :)

Blogikirppis starttaa klo 19 TÄÄLLÄ! Olkaahan kuulolla! :)