Sain yhteistyökampanjan tiimoilta mahdollisuuden päästä testailemaan Holmegaardin huhtikuussa lanseerattavaa uutta Design With Light-malliston maljaa ja innostuinkin kokeilemaan siihen kaikenlaista kivaa ja kaunista esille laitettavaksi. :)

holmegaard4.jpg

iIMG_2833.jpg

iIMG_2830.jpg

iIMG_2832.jpg

Päivittäin käytössäni olevat meikit näyttävät minusta hienolta lasisessa maljassa ja tätä näkyä katselenkin mielelläni vaikkapa makuuhuoneessa, jossa myös valaistuksen vuoksi useimmiten meikkaan. Kynsilakka eksyi maljaan somisteeksi yhteensopivan lookin vuoksi. :) Myös pumpulipalloja ja muuta kylpyhuonekosmetiikkaa voi säilyttää tässä kauniissa maljassa.

holmegaard2.jpg

IMG_2837.jpg

IMG_2840.jpg

Kukkaruukkuna tämä toimii myös. :) Kokeilin kahta erilaista variaatiota, joista tämä ylempi on minusta parempi. Ruskea muoviruukku ei näytä lainkaan pahalta nahkaiseen vaaleanruskeaan kantohihnaan yhdistettynä. Koko on myös loistava tälläiselle standardiruukulle. Uuden maljan vieressä on viime syksynä ostamani saman sarjan keskikokoinen kynttilälyhty.

IMG_2843.jpg

IMG_2844.jpg

Ruukkutulppaanien ympärille kietaisin hieman foliota ja nättiä tuli näinkin. :) Foliotulppaani seikkaili sekä pöydällä että seinähyllyllä ja hyllylle se kuvaussessioni lopuksi jäikin. Ihastuin nimittäin tuohon keväiseen raikkauteen, minkä tulppaani toi makuuhuoneeseen. <3

holmegaard1.jpg

iIMG_2850.jpg

holmegaard3.jpg

Lasimaljaa voi soveltaa monipuolisesti myös kattauksessa. Itse asettelin siihen neljä pellavaista servettiä ja tätä niksiä hyödynnänkin tulevana viikonloppuna kakkukahvitarjoilussani. Jos kaapeista olisi löytynyt namusia taikka keksejä, olisin kokeillut laitella niitäkin esille. Kääreissään olevat makeiset ja M&M´s karkkipalleron tyyliset karamellit näyttäisi varmasti ylihyvältä läpinäkyvässä lasimaljassa, nami. :D

Kynttilälyhtynäkin tätä voi käyttää, joko ison lämpökynttilän tai pienen pöytäkynttilän kanssa. Koristehiekkakin sopisi kauniisti pohjalle.

Oma maljani on kolmesta kokovaihtoehdosta keskimmäinen (12cm). Maria Berntsenin Holmegaardille suunnittelemat Design With Light -sarjan tuotteet ovat käsinpuhallettua lasia aidolla nahkaisella kantohihnalla varustettuna ja käyttötarkoituksia on lähes rajattomasti somisteista säilytykseen sisä- ja ulkotiloissa. Uusi malja tulee myyntiin kotimaassaan Tanskassa kuun lopussa ja meille tänne Suomeen huhtikuussa. Jälleenmyyjinä toimivat Sokos ja Stockmann. 

Leppoisaa päivänjatkoa kaikille! <3

(Postaus tehty yhteistyössä Holmegaardin kanssa, tuote saatu yhteistyökampanjan kautta)