Holmegaardin Design With Light-lyhdyt olivat viime syksyn hittituote konjakinruskealla nahkaisella kantokahvallaan. Kohta valikoima kasvaa, sillä markkinoille putkahtaa pyöreä ja pelkistetympi versio.

Holmegaard.jpg

Design-with-Light_container-small.jpg

Design With Light-sarjan pikkusisko sopii kukkamaljakoksi, säilytyspurnukaksi ja mikseipä myös lyhdyksi isosiskonsa tapaan. :) Käsinpuhallettu lasi ja aitoa nahkaa oleva kantohihna ovat kaunis ja hieman erilainen yhdistelmä tavanomaisen lasimaljakoiden ja teräslyhtyjen rinnalla. <3 Nyt vaan odottelemaan sen ilmestymistä kauppoihin. :)

Mie jatkan täällä edelleen makkariremppaa, tuli muutamia mutkia nimittäin matkaan enkä ole päässyt vieläkään maalipurkin kimppuun. Elementtisaumojen kittaaminen sileäksi ei ollutkaan ihan simppeli juttu, kuten luulin... Kuivuessaan ja kutistuessaan kitti halkeilee aika reippaanlaisesti ja joudun kolmannen kerran vetelemään kittikerroksen. Ensi viikolla onkin pakko löytää aikaa seinien maalaamiseen, sillä tänään saan korkeintaan katon maalattua. :D Heipsan!

(Kuvat: Holmegaard)