Huomasin vasta nyt, että Stockmannilla on Iittalan Vakka-säilytyslaatikot* kantistarjouksessa. Itselläni on nimittäin yhden laatikon kokoinen puute olemassa, koska en halua enää sulloa oksarekkiäni täyteen henkarivaatteita. Onnekseni matalampaa valkoista mallia oli vielä nettikaupassa jäljellä, joten pistin tilauksen matkaan ja säästyin myymälävisiitiltä. :) 

Iittala%20Vakka.jpg

IMG_1779.jpg

Kestävästä vanerista valmistetut Vakka-laatikot* tekevät tavaroiden, vaatteiden ja lelujen säilytyksestä sisustuksellisesti kaunista. Laatikot taipuvat moneen tarkoitukseen, kuten sivupöydäksi tai yöpöydäksi. Tuotteen suunnittelusta vastaa maineikas muotoilijakaksikko Aalto+Aalto. Vakka-laatikot ovat kotimaista työtä ja ne valmistetaan Lahdessa LK-Taivutteella, jolla on pitkä historia innovoinnissa ja vanerituotteiden valmistuksessa.

Iittala%20Vakka1.jpg

vaateerittely8.jpg

Itselläni on makuuhuoneessa entuudestaan kaksi valkoista Vakkaa, iso ja pieni. Isossa laatikossa säilytän sukkia, sukkahousuja, legginsejä sekä kaksia tummansinisiä farkkujani. Pienemmässä on alusvaatteet sekä kolme vyötäni. Uuteen ja kolmanteen Vakkaani* laitan trikoopaitani ja muut sekalaiset yläosat, jotka eivät ole henkaripaikan arvoisia. Tällä tavoin saan kätevästi ratkaistua säilytystilaongelman, joka onneksi on hyvin lievää sortimenttia. :) Malm-lipastoni nimittäin palautui jo tammikuussa takaisin Ikeaan reklamaation seurauksena ja se jätti jälkeensä pienen trikoopaitojen kokoisen aukon. :)

makkari%2003021.jpg

IMG2680.jpg

Vakka-laatikoita on helppo liikutella ja nostella pohjassa olevan uran ansiosta. Niihin myös mahtuu yllättävän paljon täytettä sisälle, vaikka ulkopäin ne näyttävätkin pieniltä ja siroilta. En olisi uskonut että vaatesäilytykseni vaihtuu vaatekaapista lipaston kautta irtolaatikoihin, mutta olen aika innoissani ettei makuuhuoneeseen tai muuallekaan tarvitse tämän enempää säilytystilaa enää hankkia. :)

Piristävää päivää kaikille! <3

(Tuotekuvat: iittala.fi. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkattu *-merkein)