Teillä tulee varmaan jo minun makuuhuone-postaukseni korvista ulos, mutta vielä yhden uskallan tälle viikolle mahduttaa. :D Iltatunnelma-postauksen haluan teille vielä jakaa, sillä r a k a s t a n makuuhuonetta valaistuksessaan. <3 Tunnelma on pehmoinen ja hämyisä, ei yhtään liian kirkas, muttei pimeäkään.

iIMG_2704.jpg

iIMG_2703.jpg

String-hyllyn tavarat laittelin eilen illalla uuteen uskoon, koska minusta eilisen päiväpostauksen kuvien mukainen piensisustuspuoli oli jotenkin sekava. Nyt hyllyllä on sävyihin sopivat jutskat ja halusin makuuhuoneeseen hieman naisellisuutta lisää. Sitä ovatkin tuomassa minun valkoista nahkaa oleva meikkipussini sekä hajuvesivalikoimani. :)

IMG_2699.jpg

iIMG_2700.jpg

Ah mikä valkoisuus! <3 <3 <3 Torkkupeitto oli liian syksyinen ja viikkasin sen pois sängyltä. Petaukseen unohtui eilen lisätä pellavaiset koristetyynyt, joten nyt nekin on paikoillaan kuten pitääkin. Kukka häippäsi yöpöydältä myös ja sen tilalle siirsin Iittalan valkoiset nappulat sekä uuden Pb Home-sarjan Fresh Linen tuoksukynttilän.

IMG_2659.jpg

Uusi Artekin valaisimeni on jakanut paljon mielipiteitä ja moni on kritisoinut sen mittasuhteita verrattuna makuuhuoneen muuhun kalustukseen. Valaisin on toki pieni siro, mutta minusta se on juuri sen vuoksi täydellinen valinta. Makuuhuoneen osittain madallettu katto asettaa melkoiset kriteerit valaisinhankinnoille. Isompi riippuvalaisin olisi peittänyt taakseen nurkassa olevan String-hyllyn ja ollut turvallisuusriskikin. Ei ole kiva että valaisin tippuu alas sänkyä pedatessa, tai vielä pahempaa - tytön roikkuessa siinä. Plafondit ovat myös nounou, koska kauniita plafondeja ei ole kuin kromattuna ja kristallisena. Mielessäni pähkäilin kolmen eri variaation kanssa, valkoinen tai kultainen Artekin A330s tai valkoinen Muuton Myy. Ne ovat kaikki samaa kokoluokkaa ja päädyin kultaiseen /messinkiseen väriin siksi, että en halunnut valaisimen hukkuvan valkoisiin seiniin. Kultainen / messinkinen on lisäksi niin huomiota herättävä väri, että se dominoi herkästi koko huonetta. Siksi isompaa kultaista valaisinta en halunnut edes harkita. Olen todella tyytyväinen valintaani tämän A330s valaisimen osalta. :)

Tänään sain haettua Ikean PS-kaapin lähikaupasta kotiin ja se onkin jo tytön huoneessa kasattuna. Huomenna tulossa postausta siitä. :) Ihanaa iltaa! <3