Kevään ensimmäiset väripilkut ovat ilmestyneet! :) Tänä keväänä aion olla villi ja vaihdella tehosteväriä fiiliksen mukaan. Ideana on se, että sisustuksen väripilkku syntyy pienistä jutuista, pääasiassa kukkakimpuista. Kimppujen värimaailman monistan kynttilöihin ja korkeintaan kahteen muuhun esineeseen, kuten tyynynpäälliseen. Tällä tavoin saan pidettyä kokonaisuuden hallinnassa ja värien vaihtelu on valkoisella pohjalla helppoa kuin heinän teko. :)

iIMG_2469.jpg

iIMG_2460.jpg

iIMG_2462.jpg

Sisustuksen perusväreinä on valkoinen ja tammi. Mustaa löytyy minimaalisesti sieltä täältä ja sen osuus tulee jatkossakin olemaan hyvin hillittyä. Ripaus vihreää tulee kasveista, yrteistä ja kukkien varsista. Värejä on helppo lisätä tähän neutraaliin pohjavärikombinaatioon, eikä minun tarvitse enää rajata mitään pois laskuista yleisen sopimattomuuden vuoksi kuten greigen sävyisten seinien kanssa aikoinaan piti. Joku teistä saattaa muistaa vuoden takaisen ihastumiseni oranssiin (silloinkin syyllinen oli tulppaanikimppu :D) ja nyt päätin kokeilla sitä ihan konkreettisesti. Eilisen shoppailureissun yhteydessä kävin Anttilassa katsomassa White & Fresh-blogin Irinan vinkkaamaa Anno Helmi-sarjaa ja ihastuin sen vaaleanoranssiin sävyyn. Helmi-tyynynpäällisen lisäksi nappasin mukaani Finnmarin saman sävyisen neljän kappaleen lämpökynttiläpakkauksen, jolla sain kivasti rakennettua kolmen oranssin elementin rykelmän. <3

iIMG_2461.jpg

iIMG_2481.jpg

iIMG_2465.jpg

Sitten kun oranssit tulppaanit kuihtuvat pois ja kynttilä on poltettu loppuun, voin soljuvasti vaihtaa tehosteväriksi vaikkapa keltaisen. Keltainen koristetyynynpäällinen minulta löytyy jo valmiiksi, joten viikon kuluttua meillä todennäköisesti nähdään oranssin sijasta keltaisia tulppaaneja, keltaisia kynttilöitä ja se keltainen tyynynpäällinen. :)

iIMG_2484.jpg

iIMG_2482.jpg

iIMG_2470.jpg

iIMG_2466.jpg

iIMG_2467.jpg

Keltaisen jälkeen voisin kokeilla violettia, roosaa, pinkkiä, punaista... Tai jos oikein villiksi heittäydyn, rakennan toiselle puolelle huonetta (sohvan nurkkaan) samanlaisen fokusoidun väripisteen toisella värillä. :) 

Värikästä päivää kaikille! <3