Ystävänpäivän kunniaksi haluan järjestää pienen keväisen pika-arvonnan, jonka palkintona on heleän persikkainen sisustussetti. ♥ Setti sisältää yhden Anno Helmi-tyynynpäällisen sekä Finnmarin neljän lämpökynttilän pakkauksen. Arvontapalkintosettejä lähtee matkaan kolme, eli kolmella vaaleanoranssiin trendiväriin ihastuneella on mahdollisuus saada ripaus kevättä kotiin. :)

Ystavanpaiva.jpg

Arvontaan voit osallistua jättämällä minulle terkkuja vapaamuotoisella kommentilla tämän postauksen kommenttiboksiin! Muistathan keksiä itsellesi erottuvan ja persoonallisen nimimerkin.

Arvonta-aikaa on vain tämän vuorokauden loppuun (14.2.2014 klo 23.59) asti. :)

Voittajat julkistan heti huomenna lauantaina!

iIMG_2460.jpg

iIMG_2467.jpg

iIMG_2482.jpg

Haluan erikseen vielä kiittää teitä lukijoita tuestanne ja tsemppaamisestanne! <3 <3 Olen saanut valtavasti iloa elämääni blogini kautta ja koen että siellä ruudun takana on monta virtuaalista ystävää, joiden kanssa voin jakaa niin ilot kuin surutkin. <3 Kaunis kiitos aivan jokaiselle ja Hyvää Ystävänpäivää! <3

EDIT! Arvonta-aika umpeutunut! Kiitos kaikille osallistujille ihanista osallistumiskommenteistanne! <3 <3