Yleensä en blogissani kiukkuile, mutta nyt on pakko saada purkaa tuntoja. Miten voi yhden nettikaupan tilaukset mennäkään toistuvasti näin päin prinkkalaa?!?. :/ 

Tilasin aivan ihanan tyynynpäällisen H&M:ltä, valkoisen jossa kulutettu musta teksti painettuna etupuolella. Mutta mitä minä sitten sainkaan...

tyynyt.jpg

Sain tyynynpäällisen, jossa on vaaleanharmaa teksti. Ärgh, että minuu sapettaa. Vasemmalla puolella olevan päällisen kuvittelin tilanneeni, mutta oikeanpuolimmaisen sain. Tuote on nettikaupan puolella hissuksiin vaihdettu tuotekuvaa myöten mustasta harmaaseen, eikä tuota tummempaa versiota enää valikoimasta löydy. Ajattelivat kenties H&M:llä että en huomaa eroa??? :( Olisivat edes ilmoittaneet että tuotekuva jolla tyynynpäällistä asiakkaille myydään, ei vastaa todellisuutta. Tai että he ovat vaihtaneet tuotteen toisen väriseen, kummin päin asia nyt sitten onkaan. 

iIMG_2773.jpg

iIMG_2775.jpg

iIMG_2772.jpg

Odotin tätä tyynynpäällistä niin kovasti, koska se olisi näyttänyt alkuperäisen tuotekuvan mukaisessa mustavalkoisessa värityksessään ihanalta olohuoneessa Ylva Skarpin printtitaulujen alla. Harmaalla en sen sijaan tee yhtikäs mitään, joten palautukseen menee. Joku saattaa ehkä ajatella, että olen pikkumainen kun kitisen vitosen tyynynpäällisestä, mutta minulle hinnalla ei ole merkitystä. On kyseessä sitten euron tai sadan euron hintainen tuote, oletan saavani juuri sellaisen tuotteen, jonka olen tuotekuvan perusteella ostanutkin. 

Ihan turhaa vaivaa koituu nyt minulle, kun saan täytellä palautuslappua, teippailla pakettia kiinni ja kipittää takaisin R-kioskille, jotta saan lähetettyä tämän takaisin. Mikäli asiasta olisi ilmoitettu minulle ennakkoon (tyynynpäällisen printti kuvasta poiketen harmaa), olisin peruuttanut tilaukseni ja asia olisi ollut ihan ok. Ärg. :/

Muutamilla teillä oli tämä kyseinen (tai siis se vanhan kuvan mustatekstillinen) tyynynpäällinen. Onko teillä minkä värinen teksti, kulutettu musta / mustanharmaa vai tälläinen vaaleanharmaa, kuten minulla?

Tässä vielä kertaus myttyyn menneistä tilausyrityksistäni: