Lillagungan keinu on tullut varmasti teille jo tutuksi, kun oma keinuni vilahtelee postauksissa tuon tuosta. :) Meidän kiikku on Lillagunga Classic-mallia, jonka suositusikä on kolme vuotiaasta eteenpäin. Myös aikuinen mahtuu siinä keinumaan ja kokemuksestani voin sanoa että se on älyttömän KIVAA! :D

lillagungablack.jpg

lillagungawhite.jpg

Uusin markkinoille lanseerattava keinumalli Toddler on suunnattu perheen pienimmille ja se on maailman ainut juuri istumaan oppineille taaperoikäisille suunniteltu oma design-keinu. Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja keinun suunnittelutyöhön on panostettu suurella sydämellä, jotta kokonaisuudesta on saatu täydellinen. Upea skandinaavisuutta henkivä ja ajaton ulkomuoto yhdistyy laadukkaaseen kotimaiseen käsityöhön.

7e2f1e3fe5e18d222d3a65d8d8b22a20.jpg

Toddler-keinu on tällä hetkellä ennakkomyynnissä FundedByMe-palvelun kautta, joka auttaa uusien innovaatioiden ja ideoiden keksijöitä kehittämään toimintaansa ja tuotevalikoimaansa. Toddler-keinuun ja sen menestykseen on suuri usko ja luottamus - tyylikäs, turvallinen ja muuntautumiskykyinen keinu on pitkään puuttunut markkinoilta ja Lillagungan perustaja sekä pääsuunnittelija Anton Stenfors on vahvalla näkemyksellään luonut keinun, joka on kuin taideteos. Yksityiskohtaiset detaljit viimeistelevät laadukkaan suomalaisen käsityönä alusta loppuun asti valmistetun Toddlerin.

lillagungatoddler.jpg

lillagungatoddler2.jpg

Funded By Me-kampanjan tarkoituksena on tukea suomalaisen Lillagungan toimintaa ja edistää suomalaisen designin ja laatutyön tunnettavuutta vastaanottamalla ennakkotilauksia Toddler-keinusta. Ensimmäiset 150 keinua on yksilöity numerosarjalla ja ne myydään alennettuun hintaan. FundedByMe-kampanja on moderni tapa tuotekehitykselle ja kuluttajat ovat tiiviisti mukana keinun luomistyössä. Lisätietoja saat FundedByMe-sivustolta, josta näet myös realiaikaisen tilanteen tavoitepotin saavuttamisesta.

Tehdään yhdessä hyvää tukemalla suomalaista yrittäjyyttä ja designia! <3

lillagungajoy.jpg

EDIT: Keinutilauksia voi nyt tehdä myös suoraan Lillagungalta! :)

Tiedustelut ja tilaukset väritoivomuksineen Antonille osoitteeseen info@lillagunga.com

(Toddler-kuvat: Lillagunga, postaus tehty yhteistyössä Lillagungan kanssa!)