Makuuhuonepostauksia on toivottu, joten tässäpä tulloo nyt sitten. :) Makuuhuoneessa ei ole tapahtunut yhtikäs mitään (edelleenkään) pitkiin aikoihin, mutta tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus tarttua maalipönikkään ja sutimeen taas vaihteeksi. Makuuhuoneen katossa ollut iso kristalliplafondi sai uuden kodin ja valaisimen vaihdoksen vuoksi katto vaatii pakkelointia ja maalia. Seinissä on hieman epätasaisuutta vanhasta struktuuripinnasta johtuen, joten samalla vaivalla (ja koska kattomaalia kuitenkin onnistun roiskimaan myös seinille :D) maalaan myös seinäpinnat uusiksi.

iIMG_2429.jpg

iIMG_2415.jpg

iIMG_2418.jpg

Katon maalaan tavallisella Tikkurilan kattomaalilla ja ikkunaseinät perusvalkoisella himmeällä maalilla (Tikkurilan Siroplast2 sävy Paperi F497). Kaksi ehjää seinää saakin hieman mielenkiintoisemman pinnan, sillä valkoinen Kalklitir-kalkkimaali (sävy Ivory) odottaa sutimista. Norsunluunsävyisen kalkkimaalin pitäisi näyttää makuuhuoneen viistottaisessa valoisuudessa upealta, mutta lopputulosta ei voi etukäteen tietää kun kyseessä on luonnontuote. Ensi viikolla tiedetään miten kalkkimaali käyttäytyy minun hyppysissäni, jännää. :)

iIMG_2413.jpg

iIMG_2416.jpg

makkari%2003021.jpg

Oksarekin alla ollut Malm-lipasto sanoi räkspoks ja lähti reklamaationa takaisin Ikeaan. Onneksi lipaston laatikot olivat melko tyhjät, joten sain niiden sisällön mahtumaan muualle kotiin. Liinavaatteet siirtyivät kylpyhuoneen kaappiin pyyhkeiden seuraan, pikkuvaatteet (topit, legginsit, sukkahousut, sukat ja alusvaatteet) ja asusteet säilöin kuvassa näkyviin Iittalan Vakka-laatikoihin. Trikoopaidat, housut ja muutama muu vaate löytyvät puhtaiden pyykkien korista, mutta niiden oikea säilytyspaikka on oksarekillä henkarissa. Nyt kun olen innostunut silittämään meidän kaikki vaatteet (alusvaatteita ja sukkia lukuunottamatta), kulkeutuvat puhtaat pyykit pesukoneesta puhtaiden pyykkien koriin ja harmittavan usein ne myös jäävät sinne silitettyinä pinoina. :D Pitäisi ottaa ryhtiliike ja viedä vaatteet heti silityksen jälkeen oikeille paikoilleen. Taidankin hankkiutua eroon tuosta pyykkikoristani, niin ei olisi enää paikkaa minne jemmata puhtaita vaatepinoja. :D

iIMG_2422.jpg

makkari%20030213.jpg

iIMG_2421.jpg

iIMG_2431.jpg

Ruusukimpun siirsin makuuhuoneen puolelle kynttilöiden kanssa, ripaus romantiikkaa minunkin kammarissani, hihii. :D Mulberryn kauniin paperikassin ja kiitoskortin kuvasin teille jo tammikuussa, mutta silloin oli niin pimeää ja kuvat onnistuivat kehnosti. Koska makuuhuone on lähes identtinen viime postaukseen nähden, keksin yhdistää tähän postaukseen lähikuvia pikkutavaroista ja myös tuosta Mulberryn kauniista kassista kortteineen. :) 

iIMG_2444.jpg

makkari%2003022.jpg

iIMG_2417.jpg

Makuuhuoneessa ei ole tällä hetkellä muuta valaistusta kuin Poulsenin AJ-jalkalampppu. Onneksi päivä pitenee koko ajan ja valoa riittää jo ihan hyvin. Ei ole mitään kiirettä hankkia uutta kattolamppua, kunhan syksyyn mennessä olisi jotakin ideaa ja ratkaisua työn alla. :)

Huomiseen! <3