Tämän kevään muotitrendeistä löytyy kerrankin jotain minun makuuni sopivaa. :) Off white eli taitetun valkoinen on monella merkillä nyt vahvasti edustettuna ja valkoisen värityksen sekä yksinkertaisuuden kannattajana oli ihana huomata, kuinka monta kaunista vaatetta oli pelkästään jo Mangon kevätvalikoimassa. Aikaisempiin vuosiin verrattuna pompin suorastaan riemusta tämän uusimman malliston kanssa ja kolmannessa kuvassa oleva valkoinen housupuku onkin sellainen mitä lähden katsomaan ja sovittamaan myymälään. :)

mango2014.jpg

mango1.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-19%20koht

mangobusiness.jpg

mangomonochromes.jpg

mangocasual.jpg

mangointimates.jpg

mangoaccessories.jpg

Pehmeää valkoista, kaunista kultaa, naisellisia malleja ja hillittyjä yksityiskohtia. Tämä kiteyttää hyvin oman tyylini ja Mango saa kyllä pitkästä aikaa ihan täydet kymmennen pistettä tuotevalikoimastaan. :)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Kuvat: mango.com)