Tein teille vaatepostauksen pari viikkoa sitten, jossa listasin jokaisen vaatekappaleen, asusteen ja kenkäparin 75 yksilön kokoelmastani. Nyt kokonaisluku on 78, sillä Seppälään oli tullut uusi erä lempparineuleitani ja ostin niitä kolme lisää. :) 

iIMG_2494.jpg

pitkaneuletakki.jpg

Löysin ensimmäisen pitkän neuletakkini viime kesänä ja siitä asti se on ollut vaatevarastoni käytetyin kappale. Siksi olinkin riemuissani, kun alkuviikolla  kurkistin Seppälän ovesta sisään ja heti ensimmäisessä vaaterekissä vilkkui näitä lempparineuleitani. :) Avonainen ja napiton neuletakki on malliltaan rento, mutta tarvittaessa se taipuu myös asialliseen menoon. Legginsien, pitkän trikoopaidan ja nahkaisten ylipolvensaappaitteni kanssa pidän neuletakkia auki, suorien housujen tai mekon kanssa puettuna kuron neuletakin vyötäröltä kasaan ohuella vyöllä. Kohta vuoden vanha neuletakkini on viime viikkoina mennyt siihen kuntoon, että se kelpaa enää rentoiluun. Pinnassa on pientä nyppyä ja sivusauma on alkanut kiertämään hieman. Epäsiisti se ei kuitenkaan ole, mikä on suoranainen ihme sillä edulliset ketjuliikkeiden neuleet eivät useinkaan ole kovin pitkäikäisiä. :)

v-aukkoinen.jpg

Tämä aavistuksen lyhyempi pitkä neuletakki on malliltaan todella kaunis. Se istuu päällä nätisti eikä se pussita selästä, kuten monet vastaavan mallin neuletakin minulla tekevät. V-aukko on syvyydeltään sopiva, ei liian avonainen muttei liian snaftikaan. Paitapuseron kaulukset saa tosi kivasti näkyviin. Kuten edellinen malli, voi tätäkin käyttää missä ja milloin vain. :)

trikoo.jpg

Olenkohan koskaan postannut teille tästä Seppälä Womanin viskoosisesta trikoosta?? Nämä ovat nimittäin unelmanpehmoista ja kauniisti laskeutuvaa kangasta. <3 Minulla on menossa jo ties kuinka monennet paidat, valkoinen on lempparini mutta olen omistanut myös mustia ja beigejä trikoopaitoja sekä -toppeja eri pituisina versioina. Valkoisen sävy ei ole vitivalkoinen, vaan tismalleen samanlainen kuin ylläolevissa neuletakeissakin. Sävy taittaa hieman kermaan, muttei ole kuitenkaan kermanvalkoinen ja itselleni tämä pehmeän valkoinen on valkoisista se paras. Ihonsävyni on keltaiseen taittava ja hiuksisissani on voimakas punapigmentti, jonka vuoksi vitivalkoinen näyttää kasvojen lähellä (huivit, paidat, hatut) usein liian kovalta ja korostaa ihoni keltaisuutta. Tämä pehmeämpi valkoisen sävy on neutraali ja se korostaa minusta kivasti hiuksieni suklaanruskeaa väriä.

IMG_2495.jpg

iIMG_2498.jpg

Oma tärkeysjärjestykseni vaatehankinnoissa on seuraava:

  • Mukavuus / istuvuus
  • Yhteensopivuus olemassa olevien vaatteiden kanssa (väri, malli)
  • Materiaali / laatu sekä hinta. Hinta-laatu tason on oltava kunnossa, oli kyseessä kallis tai edullinen tuote. :)

En tiedä olenko itse tullut vanhaksi vai mistä on kyse, mutta Seppälästä olen tehnyt viimeisen vuoden aikana yllättävän hyviä löytöjä. Minusta valikoima on parantunut huikeasti ja klassisten perusvaatteiden lisäksi on valikoimassa myös aikuisempaan makuun sopivia nahkalegginsejä ja trendikkäämpiä elementtejä. Vaatemerkeissä Zara on silti aina ykkönen, mutta myönnettävä on että Seppälä on minulla heti kakkosena. :) 

Pirtsakkaa perjantaita kaikille! :)