Tänään tuli matkamittariini 31-vuotta ja päivällä luvassa onkin synttärihulinaa kahvittelun ja jätskeilyn merkeissä. :) Minun piti säästää lahjapakettien availu iltaan, mutta itsehillintäni petti enkä malttanut pitää hyppysiäni irti lahjuksistani. :D

iIMG_2707.jpg

iIMG_2719.jpg

iIMG_2718.jpg

iIMG_2717.jpg

Ranskalainen Chantelle on toinen kahdesta lempparimerkeistäni alusvaatepuolella. Nämä kauniit nuden sävyiset Vendome-malliston t-paitaliivit* ja hipsterit* ovat jo toiset laatuaan, sillä valkoisena nämä jo omistankin. 

IMG_2711.jpg

iIMG_2710.jpg

Toisesta synttärilahjapaketistani paljastui herkkäihoisille tarkoitettu Clarinsin hemmottelusetti, johon kuuluu vartalonkuorinta-aine, nopeasti imeytyvä pienimolekyylinen vartaloseerumi sekä matkakokoisia ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa kasvoille. <3 

Synttärilahjani ovat ihanan naisellisia ja arvostan suuresti sitä vaivaa minkä lahjanantajat ovat minun eteeni nähneet miettiessään lahjomuksia. :) Aikamoista salapoliisityötäkin on harjoitettu selkäni takana, senkin rakkaat lurjukset. :D

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)