Tässä olisi pieni kaistale kuvattuna uudesta olohuoneen järjestyksestäni, jonka eilen illalla pyöräytin siivousvimmassani. :) Tässä on paljon tosi hyviä juttuja, mutta päätin jo päivällä että ainakin toistaiseksi se vanha ja varma kalustejärjestys on parempi. Listaan plussat ja miinukset alempana.

iIMG_2276.jpg

iIMG_2275.jpg

Visioin eilen pölyjä pyyhkiessäni miten hienolta Bestå-taso näyttäisi kehysten alla, enkä voinut olla kokeilematta sitä. Ja olin oikeassa, aivan ihanahan tuo on. <3 Tason vieressä oleva (kuvan vasemassa reunassa pilkottava) Artekin Kanto-teline sopii täydellistäkin paremmin paikoilleen tason kylkeen ja ikkunan puolella oleva pimeä nurkka on poissa. Tason päälle saa kauniisti esille minun lempparijuttujani sekä vuodenaikojen mukaan vaihtelevan kukka-kasvikokoelman. Matto, pöydät, Hayn Hee-nojatuoli ja iso TuplaKupla-valaisin ovat ihan kuin ennenkin, ainoastaan käänteisessä suunnassa. Sohva mahtuu oikein hyvin entisen Bestå-tason paikalle ja olohuone on melkein kuin ennenvanhaan, mutta... :)

iIMG_2290.jpg

iIMG_2299.jpg

iIMG_2281.jpg

Sitten päästäänkin siihen risut-listaan eli asioihin joiden vuoksi palautan vanhan järjestyksen huomenna paikoilleen. Sohva on takaa ja sivuviistosta katsottuna tosi kaunis, mutta suoraan edestä se on todella massiivinen ja katsontasuunta on tässä uudessa järjestyksessä tietysti se pahin vaihtoehto. Sohvan yläpuolella seinällä on String-hylly, jonka suhteen pitäisi tehdä muutoksia mikäli sohva jäisi uudelle paikalleen. String-hylly pitäisi ottaa kokonaan pois, jonka vuoksi seinä olisi toooooodella tyhjä, tylsä ja viimeistelemättömän näköinen. Tai sitten minun pitäisi ostaa kaksi valkoista String Pocket-hyllyä lisää (Stringien yhteismäärä kolme), mutta vastapäisellä seinällä olevat kolme kehystä torppaavat tämän idean. Ne olisivat samaan tilaan ängettyinä rauhattoman näköisiä. Enkä muutenkaan halua että kaikki seinät ovat täynnä hyllyä, kehystä, ikkunaa, verhoa yms. Printtikehyksiä en missään nimessä halua ottaa pois, koska ne ovat koko tämän sisustuksen ydin-idea alapuolella olevan Bestå-tason kanssa joten vaihtoehdot supistuvat siihen että sohvan takana on tyhjä tylsä seinä. :)

iIMG_2283.jpg

iIMG_2284.jpg

iIMG_2307.jpg

Myös telkkari aiheuttaa ongelmia, koska sitä ei kehysten alle voi laittaa. Vaihtoehtona olisi kehystää televisio suoraan seinälle keskimmäisen kehyksen paikalle tai sitten turvautua minun tulevaisuuden suunnitelmiini korvata telkkari videotykillä ja katonrajaan kiinnitettävällä valkokangasrullalla. Kangas ja tykki on tarkoitus kyllä siellä tulevaisuudessa hankkia, koska perinteisellä tv:llä ei ole meillä nykyisinkään enää käyttöä. Telkkarin ainoat toiminnot on pyörittää leffoja blu-rayltä ja toimia isompana näyttönä nettisovelluksien kuten Netflixin, Katsomon ja Ruutu.fin katsomisessa. Tykki-kangas investoinnin tekeminen ei kuitenkaan houkuttele yhtään sen enempää kuin telkkarin seinälle nostaminen ja kehystäminenkään, joten tämä oli viimeinen palikka joka ratkaisi tämän järjestysdilemmani.

ilta01022014.jpg

iIMG_2305.jpg

iIMG_2301.jpg

Aijai, miksi tuon tason piti näyttää niin ihanalta tuossa kehysten alla... No, onneksi voin ihastella näitä blogiin napsaistuja kuvia ja pitää mielessäni tämän huonejärjestyksen tulevaisuutta silmällä pitäen. :) 

Nyt mie uppoudun toviksi Netflixin maailmaan katselemaan Love Manhattan -leffaa, joka kertoo syöpää sairastavasta miehestä joka oppiikin kuoleman sijaan hyväksymään elämän. <3 Romantiikkaa, yllätyksiä ja itkua on siis varmasti luvassa ja minulla onkin Nessu-paketti vieressä valmiina. Ihanaa loppuiltaa kaikille ja huomiseen! <3

EDIT! Lisään kokonaiskuvan tähän alle. Yleisilme ihan jees, mutta sohva tosiaan hassun näköinen uudessa paikassaan. :)

IMG_2400.jpg