Löysin Primaveran myymälästä tämän hauskan Pantonen tuotesarjaan kuuluvan peltilaatikon ja sain idean hyödyntää sitä työkalupakkinani. :) Työkaluja omistan sen verran vähän, että vasaraa ja porakonetta lukuunottamatta ne mahtuvat kaikki tähän 22x30x11cm kokoiseen lootaan.

IMG_2817.jpg

IMG_2818.jpg

IMG_2820.jpg

Miehen työkalut mahtuvat varastoon ja naisen työkalut mahtuvat pieneen peltilaatikkoon, hihiii. :D 

c8a19d31dda97905be2216357080bfde_f5984.j

storagecupspantone.jpg

chairpantone.jpg

xmaxpantone.jpg

Pantonen tuotesarjaan kuuluu vaikka mitä kaikkea - on laatikoita, astioita, lakanoita, teknisiä oheislaitteita, koristeita, koulutarvikkeita sekä vaatteitakin. Oma suosikkini on ehdottomasti tämä peltilaatikko kaikissa väreissään sekä keltainen taittotuoli, joka sopisi kivasti tytön huoneeseen värinsäkin puolesta. Tuolissa on pehmustettu istuinosa, joten sitä voisi hyödyntää koululaistuolina kun se aika joskus koittaa. :D

Touhukasta torstaita kaikille! :)

(Tuotekuvat: pantone.com)