Illan pikasiivousta tehdessäni menetin hermoni ainaiseen lelujen keräilyyn ja tavarakaaokseen. En ole koko viikkona jaksanut raijata tytön mööpeleitä oikeille paikoilleen, eli lelukoreihin ja legolaatikoihin, koska ne levitetään pitkin poikin enivei seuraavana päivänä. Pienillä lapsilla lelukorit toimivat tosi kivasti, kun pikkutavaraa ei ole juuri ollenkaan. Mutta nyt kun tytön tärkeimmät lelut ovat kokoa "barbin kenkä", ne tietysti sujahtavat heti lelukorin pohjalle. Se meinaa sitä että koko kori pitää tyhjentää päästäkseen käsiksi niihin. Kesästä asti olen vatvonut tytölle säilytysratkaisua ja aina siirtänyt sen hankkimista hamaan tulevaisuuteen vedoten siihen, että no kun tähän saakka on ihan hyvin pärjätty. Katin marjat! :D 

ma1304_d_karstende_004.jpg

Menin hetki sitten Ikean nettikauppaan, syötin hakusanakenttään PS-kaappi ja klikkasin kyseisen kaapin MyPack-toimituksena kotimatkalle alta kolmeen minuuttiin. :D Ensi viikon alussa on tytöllä huoneessaan kuvan mukainen kaappi, jonne säilötään barbie-kokoelma, kaikki tilpehööritavarat, palapelin palaset, kirjat ja väritystarvikkeet. Ei tarvitse neidin enää jatkossa levittää kaikkea pitkin lattioita löytääkseen sen pienimmän mahdollisen barbien lemmikkikoiran tuttipullon (kokoa topsipuikon kärki :D). :) Huh, jo helpotti! Ja ensi viikolla helpottaa entisestään kun kaappi saapuu. :)

Huomiseen! :)