Olen tähän asti ostanut kaikki yrttini ruokakaupan yrttihyllystä, mutta nyt halusin kokeilla miten pitkään saan pidettyä hengissä kukkkaupan ruukkurosmariinin. :) Rosmariinit ovat tähän aikaan vuodesta korkeissa hinnoissa enkä raaskinut ostaa ruokakaupasta pientä ja harvaa yksilöä vitosen kappalehintaan, koska näin kevään kynnyksellä meillä on siirrytty jo syömään kevyempää sapuskaa kuten keittoja ja ruokaisia salaatteja. Lihapadat ja pihvit saavat odotella uutta aikakautta kesän yli, joten rosmariini toimii enemmänkin huonekasvina kuin mausteena. :) 

IMG_2971.jpg

IMG_2975.jpg

Tämä kukkakaupan rosmariini on kooltaan isompi kuin kaupan pienet yrtit ja sen tuoksukin on voimakkaampi. Hintaeroa pieneen kitukasvuiseen kaupan yrttiin on vain euro, mutta kukkamyyjän mukaan tämä on kestävämpi lajike ja oikealla hoidolla sen pitäisi olla herkuttelukuntoinen vielä ensi syksynäkin. :)

IMG_2973.jpg

IMG_2977.jpg

Illalla tulossa postausta olohuoneen tavaramäärästä kuvien kera. :) Ihan hirveä homma oli laskea kaikkia mööblereitä ja kaapeissa olevia tavaroita mutta nyt se tehty. :) Ihanaa päivää kaikille! <3