Astioiden vaihtoprosessi on loppusuoralla ja neljän hengen astiasto alkaa olla kerättynä. :) Villeroy & Bochin New Wave -astiasarjan osat on paria isompaa kulhoa lukuunottamatta myyty ja tilalle on tullut sekalainen sakki Iittalaa, Arabiaa ja Marimekkoa.

IMG_2878.jpg

Neljä matalaa ruokalautasta (26cm)*, leipälautasta (21cm)* sekä kulhoa (15cm)* ovat Iittalan valkoista Teema-sarjaa. 

IMG_2863.jpg

IMG_2865.jpg

Taka-alalla oleva kaareva tarjoilukulho on Villeroy & Bochin Flow-sarjaa, kulhossa olevat pellavaservetit* ovat Villa Stockmannin. Edulliset ja kauniit servettirenkula-rusetit on tuunattu paperinarusta, jota ostin askartelukaupasta.

IMG_2880.jpg

IMG_2867.jpg

Kauniita kattauksia varten ostin kaksi isoa Arabian Koko-sarjan lautasta*, jotka toimivat katelautasina. Neljä syvää lautasta (21cm)* on Iittalan Teemaa. Tammipuiset salaattiottimet* ovat Casa Stockmannin keittiövälinesarjasta, johon kuuluu monia kauniita osia tarjottimista kulhoihin ja erilaisiin kauhoihin sekä ottimiin.

IMG_2870.jpg

Teepannu* ja pieni Tonkka-maitokannu* ovat Marimekon Oivaa, kuten myös pannun alla olevat neljä pyöreäreunaista leipalautasta*. Pieniä lautasia meillä käytetään eniten, joten niitä on kahdessa eri sarjassa yhteenä kahdeksan kipaletta. :)

IMG_2871.jpg

Kuppeja on tällä hetkellä vain neljä, Marimekon Oivaa nekin. Oiva-kuppien* rinnalle ajattelin ostaa kaksi Arabian 0,33dl vetoista Koko-kuppia*, joista voin hörppiä iltateeni. 

IMG_2873.jpg

Juomalasit ovat Iittalan Kartio-sarjaa. Neljä pientä* ja neljä suurta* kirkasta Kartio-lasia riittävät meille, pienten ollessa tytön laseja ja suurten minun. :)

IMG_2883.jpg

IMG_2882.jpg

IMG_2862.jpg

IMG_2858.jpg

Ja tässä vielä aterimia ja viinilaseja lukuunottamatta meidän sekalaisen kokonainen astiasarja. Määrä ei ole suuren suuri, mutta meille vähintäänkin riittävä, eikä ole kertaakaan tarvinnut alkaa käsin tiskaamaan kesken kaiken loppuneiden kuppien tai lautasten vuoksi. :) 

Astia-asiasta kukkaruukkuun, Stockmannin verkkokaupassa* on vielä tänään ja huomenna kantisetuna kaikista kodinosaston tuotteista -20% alennus. :)

Lennokasta lauantai-iltaa! :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkattu *-merkein)