CASA ON THE ROAD -kierroksen yhteydessä eksyimme sanan mukaisesti Sisustusmaailma Primaveran ovesta sisään. :) Liikkeen ikkunoista jo näki, että sisällä piilee jotakin erilaista ja sisälle astuttuamme oli kuin olisi päätynyt ihan toisenlaiseen maailmaan. Primaveran tarjoamaa sisustustyyliä on niin vaikea kuvailla, että kiteytän sen muutamaan sanaan; intialais-tanskalaisen Peppi Pitkätossun huvikumpu. :) Todella persoonallinen ja lämminhenkinen pieni myymälä, josta löytyy yksilöllisiä ja uniikkeja tuotteita. <3

primavera3jpg.jpg

Primavera4.jpg

Primavera1.jpg

Primavera2.jpg

Primavera on yllätyksiä täynnä! Käsintehtyjä isoja puu-aakkosia oli sekä patinoituneena ja rustiikkisena että värillisinä retro-versioina. Industrial-tyylin kalusteita oli ripoteltuna tasaisesti pitkin myymälää ja ne sopivat tosi kauniisti patinoituneiden puisten huonekalujen kanssa. Arkkuja, pöytiä, koreja, kaappeja, hyllyjä, tuoleja... Aidosti elämää nähneitä upeita kalusteita. Tämä kauppa tarjoaa harvinaisia yksittäiskappaleita ja suurin osa tuotteista on sellaisia mitä et muualta löydä. Tämä aarreaitta pitää itse nähdä! <3

Yllätyksistä puheenolleen, tästä kyseisestä liikkeestä löysin valkoisen Pappelinan eteismattoni. :) Ja löytyipä vähän muutakin... Pantonen iso valkoinen peltilaatikko, jossa vaaleanharmaa värilastu-raita alareunassa. Työkaluilleni olen etsinyt sisustussilmääni miellyttävää työkalupakkia i-k-u-i-s-u-u-d-e-n ja nyt sen löysin, vaikkei se virallinen työkalulaatikko olekaan. :) Pantone-boksin postaus menee kuitenkin ensi viikolle, sillä tänään on tulossa vielä kaksi postausta - tuolipostaus (tytön uusi tuoli) ja kuivaavan pesukoneen analyyttinen arvostelupostaus. :)

Palaillaan siis piakkoin! :)