Tätä tarjousta olen odottanut piiiitkään. :) Stockmannilla* on nimittäin viikonlopun mittainen kampanja verkkokaupan kodinosaston tuotteista, joista kanta-asiakkaat saavat -20% alea. Alennus koskee kaikkia kodinosaston alavalikoita huonekaluista piensisustukseen ja tekstiileistä valaisimiin... unohtamatta astioita, keittiövälineitä ja kylpyhuonetarvikkeita.  :)

stockmann3.jpg

Artekin 153A ritiläpenkki* on keikkunut ostoslistallani jo kohta vuoden, mutta olen pihdannut ostoksen tekoa alennusprosenttien toivossa. Nyt ei tartte enää odotella kuin postipaketin saapumista, sillä -20% alennuksen ansiosta yksi häntäpäähän roikkumaan jääneistä sisustushaaveistani on toteutunut. :) Penkki tulee eteiseen ikkunan edustalle ja penkin alle ajattelin keväämällä lisätä valkoiset neliskanttiset säilytyskorit, joissa voi säilyttää sateenvarjoa ja sandaaleja. :) Hay Loop -naulakko* meiltä jo löytyykin, mutta eteiseen sopisi penkin seuraksi niitä toinenkin mokoma. Muuta en kuitenkaan tällä kertaa raaskinut tilata, kuin ritiläpenkin. :)

stockmann2.jpg

Tekstiilipuoleltä löytyy vaikka millaisia uusia ihanuuksia, mutta vannoutuneena pellavafanina poimin postaukseeni J.F by Finlaysonin Emilie-pussilakanat* sekä omassakin ikkunassa roikkuvan Villa Stockmannin pellavaverhon*, joita on tullut taas tauon jälkeen uusi erä myyntiin. :)

stockmann1.jpg

Jos olisin rahoissani, olisin ostanut Artekin ritiläpenkin lisäksi myös Georg Jensenin messinkisen Ilse-kynttilänjalan*, Artekin valko-messinkisen A331 -mehiläispesävalaisimen* sekä Balmuirin pehmeän valkoisen torkkupeiton*, jota onkin tullut hypisteltyä kymmeniä kertoja.

stockmann6.jpg

Artekin A440-valaisin* on ajaton klassikko sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä se ei viittaa mihinkään tiettyyn aikakauteen tai ajanjaksoon. Monien ihanien valaisimien vuoksi toivon välillä, että huoneita ja neliöitä olisi enemmän. Haluaisin nimittäin omistaa noin 16 erilaista lempparivalaisintani, mutta kolmion kokoiseen kotiin ei saa valitettavasti mahtumaan kuin muutaman hassun. :D

Villa Stockmannin silkkipäiväpeitosta* teille postasinkin tuossa jokunen hetki sitten vinkkipostauksen muodossa. Sitäkin on tullut uusi erä myyntiin, kuten silkkiverhoja ja pellavaverhojakin.

Valaisin Grönlundin iso ja näyttävä Memphis-valaisin* on samaa sarjaa kuin meidän olohuoneessa olevat korkeamman malliset New Yorkit. Kangasverhoiltu varjostin päästää valon kauniisti läpi ja tämä on omiaan makuuhuoneissa ja oleskelutiloissa. <3 Kumpa olisi enemmän niitä huoneita ja valaisinpaikkoja... :)

stockmann5.jpg

Pientä kivaa on piensisustuspuoli pullollaan, kuten aina. Iittalan Nappulat* ja Holmegaardin lyhdyt* ovat omia lemppareitani. 

stockmann4.jpg

Artekin Kanto*, Hayn AAC 22-tuoli*, sekä siro String Pocket -seinähylly* meiltä löytyykin jo valkopainotteisessa värityksessä. Myös koivun ja valkoisen yhdistelmä on kalusteissa kaunis ja olen alkanutkin tammen lisäksi lämpenemään myös sitä vaaleammille puunsävyille. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-21%20koht

Stockmannin verkkokaupan kodinosaston -20% kanta-asiakasetu on voimassa koko viikonlopun (21.2.-23.2.2014) ajan. Valikoimaa pääset selaamaan TÄÄLTÄ!*

Nyt kolmas ja viimeinen kuppi aamukahvia pikaisesti kitusiin, jotta päivä lähtee kunnolla käyntiin täydennettyjen kofeiinivarastojen turvin. :D 

Pirtsakkaa perjantaita kaikille!

(Tuotekuvat: Stockmann.com. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkattu *-merkillä)