Iittalan valkoinen Vakka-kokoelmani täydentyi kolmannella laatikolla ja nyt Vakka-pino on riittävän korkea toimiakseen myös pikkupöytänä. Vakka-laatikoiden paikka on ehdottomasti makuuhuoneessa, sillä ne sisältävät vaatteitani ja ovat oksarekin kanssa varsin kivan näköinen ja hieman erilainen vaatesäilytysjärjestelmä. Tuossa kyseisessä paikassa oli aikoinaan massiivinen vaatekaapisto, kolmeosainen kiintokaappi jonka syvyys oli 62cm ja leveys 150cm. Makuuhuone ei ole järin suuri neliöiltään ja vanhan kiintokaapin ja jenkkisängyn kanssa huone oli aivan tukossa. Toista on nyt, onneksi. :)

Vakkalaatikko.jpg

iIMG_2951.jpg

iIMG_2932.jpg

Alimmaisessa laatikossa on sukat, sukkahousut, legginsit, farkut ja muutama musta vaate jota en halunnut laittaa henkariin esille roikkumaan. Sisältö on vähän sekalainen, mutta itseäni se haittaa koska tätä laatikkoa tulee pengottua kaikista vähiten. Sukka- ja legginspyykkini nimittäin kulkee nyt kivassa syklissä, pesukoneesta jalkaan ja jalasta koneeseen. :D

IMG_2935.jpg

Keskimmäisessä laatikossa on alusvaatteet, mutta tämä kuuluu oikeasti päälimmäiseksi koska laatikon sisältöä pengon päivittäin. :D

IMG_2936.jpg

IMG_2937.jpg

Uusimpaan Vakkaani minun piti laittaa mustaa trikoota ja sekalaista vaatetta, mutta toisin kävi. :) Päätin hyödyntää laatikon kengilleni, koska haluan pitää kausikengät mielummin jemmattuna kuin esillä ihan siivouksen sujuvuudenkin vuoksi. 

IMG_2939.jpg

IMG_2942.jpg

IMG_2941.jpg

Normaalisti Vakka-pinon päällä ei ole mitään tavaraa, mutta nyt halusin somistella siihen pienen naisellisuuspisteen omaksi ja vähän teidänkin iloksi. :) Korkeaan ja kapeaan maljakkoon laitoin kolme tulppaania rennosti levälleen ja päivittäin käytetyt meikit löytyvät Holmegaardilta saamastani Design With Light-maljasta. Valentinon Valentina-tuoksu on tämän hetken mielitiettyni. Olen aika herkkä nenäinen ja ronkeli tuoksujen suhteen, tykkään hyvin vienoista tuoksuista ja tätä Valentinaa(kin) käytän niin että suihkautan yhden tuoksupilven ilmaan ja kävelen sen alta. Näin tuoksu ei ole liian voimakas, vaan juuri sopivan mieto ja henkäyksen kevyt. :)

IMG_2946.jpg

IMG_2949.jpg

IMG_2952.jpg

Vienoista tuoksuista ja herkästä nenustani huolimatta rakastan maalin tuoksua. <3 Vakka-laatikot tuoksuvat uutena ihan mielettömän hyvältä, vastamaalatulta puulta. <3 <3 Aina kun avaan minkä tahansa huonekalulaatikon tai kalusteen paketistaan, käytän ensimmäiset minuutit niiden nuuhkimiseen. :D Ihanan uuden puun ja tuoreen maalin tuoksut menevät samaan tunteisiini vetoavaan lempituoksukategoriaani kuin sateen, leikatun nurmikon, uunituoreen korvapuustin, vastajauhetun kahvin ja vauvan tuoksutkin. <3

Aurinko paistaa täällä Helsingissä parhaillaan ja mieli on energinen ja iloinen. Kuulun siihen ihmisryhmään joka elää auringosta, kun aurinko nousee niin herään ja kun aurinko laskee mie väsähdän. :) Nyt täytyy nautiskella valosta ja keväisestä ilmasta varastoon, kun ei tiedä mitä loppuviikon sää taas tuo tullessaan. :)

Aurinkoista päivää kaikille!