Hain ja kasasin eilen Ikeasta tilaamani valkoisen PS-kaapin tytön huoneeseen ja pakko on sanoa että vähäsen harmittaa. Ei suinkaan se että kyseinen kaappi löytyy nyt meiltäkin, vaan se etten tajunnut ostaa sitä jo viime keväänä kun tytön huone rempattiin ja sisustettiin uusiksi. Ihan turhaan olen vatvonut tätä säilytyskaappi asiaa melkein vuoden ja se harmittaa. :D

IMG_2756.jpg

IMG_2760.jpg

IMG_2759.jpg

Ikean myymälässä esillä oleva kaappi on ilmeisesti kirkkaasta myymälävalaistuksesta johtuen vaihtanut väriä. Se ei ole kauniin valkoinen, vaan sellainen hieman harmahtava ja elähtänyt valkoinen. :D Tämä meidän PS-kaappi on nimittäin kirkkaanvalkoinen, ihan kuin Legon säilytyslaatikot ja kaapin päällä majaileva TuplaKupla S-valaisinkin. 

IMG_2764.jpg

IMG_2763.jpg

IMG_2762.jpg

InDecon Lauralta saamamme Flux-tuoli löysi heti paikkansa uuden kaapin kyljestä ja se onkin kiva "mietiskelytuoli" pikkuneidille. Tänään päivällä yllätin hänet lukemasta satukirjaa Disney Animators Prinsessa-kavereilleen tuolissa jalka toisen päällä aikuismaisesti istuen. :D

IMG_2757.jpg

pIMG_2770.jpg

Juu kyllä vaan. :D Rempattu on vaikka mitä ja vaikka missä huoneessa, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi laittaa puuttuvia jalkalistanpalasia kiinni. :) Jalkalista odottaa varastossa pätkimistä ja jiiriin sahaamista, mutta arastelen moiseen hommaan ryhtymistä. Toisaalta onnistuihan tuo makuuhuoneen katon maalauskin ensikertalaiselta aika hyvin, joten samalla rohkeudella voisin ihan hyvin tarttua listahaasteeseenkin.

IMG_2761.jpg

Ihanan retroa, raikasta ja piristävää. :) PS-kaappi on niin värin kuin mallinsakin puolesta nappivalinta tytön huoneeseen keltaista seinää vasten. Kaapin sisuksia ja siellä lymyileviä tavaroita esittelen teille tavarahaastepostauksen yhteydessä hieman myöhemmin.

En ole maanantai-ihmisiä, mutta nyt on myönnettävä että tämä on ollut loisto maanantai. Lieneekö ehkä synttäreistäni johtuen, että tänään on kaikki olleet niin ystävällisiä ja muutenkin päivä on mennyt sulavasti ja kevyesti eteenpäin. En todellakaan valita, olisipa jokainen maanantai yhtä ihana. :)

Makoisan lokoisaa maanantai-iltaa kaikille! <3