Valkoisen ja vihreän väriyhdistelmä on ehdottomasti oma sisustussuosikkini. Joka kevät tämä värimix kolahtaa minuun yhtä suurella voimalla ja intoa kestää pitkälle loppukesään saakka. :)

iIMG_2930.jpg

iIMG_2918.jpg

Minusta on tullut kukkakaupan vakioasiakas ja myyjätkin jo tunnistavat minut. :D Useamman kerran viikossa käyn hypistelemässä ja ihastelemassa ihania rehusia ja myyjillä on aina ideoita taskataskussa valmiina. Viime visiitillä tulin ostaneeksi kolme kaunista liljaa, valkoisia tarjoustulppaaneja sekä ruukkurosmariinin, joka on keittiön puolella. Valkoisen orkidean sain tänään lahjaksi aivan ihastuttavalta ihmiseltä, johon olen saanut kunnian tutustua blogini kautta. <3 Hänen ystävällisyytensä ja kaunis eleensä veti minut ihan sanattomaksi. <3 <3 <3

iIMG_2923.jpg

iIMG_2928.jpg

iIMG_2912.jpg

Pokkarikokoelmani on siirtynyt vaihteeksi olohuoneen puolelle. Uusin tulokas on Lisa R. Jonesin Pakopaikka, jonka avaan iltasella. Kaikille muotiaiheista ja naisellisuudesta pitäville suosittelen Mirja Tervon omaelämänkerrallista Huimaavat Korot-kirjaa, joka kertoo hänen omista kokemuksistaan newyorkilaisen luksuskenkäkaupan myyjänä ja hän tulee paljastaneeksi salaisuuksia kulissien takaa.

iIMG_2929.jpg

Vehkeän vihreää ja raikasta alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3