Muutama CASAn sisustuspäivänä läpi kahlattu liike on vielä esittelemättä ja tämän päivän fiiliksiini sopii erinomaisesti Riviera Maisonin lippulaivamyymälä White on White, joten kurkkaus sinne siis. :) Nimensä veroisesti tuotevalikoima noudattelee hyvin pitkälti valkoista valkoisella -tyylilajia, jonka maalaisromanttiset pehmeät vivahteet ovat meille suomalaisille tuttuja juttuja. Riviera Maisonin tuotteet ovat saavuttaneet vuosien varrella suuren suosion meidän suomalaisten kodeissa ja itse olen edelleen vannoutunut RM-fani, vaikka oma sisustukseni onkin nykyisin lähes vastakohtana tälle pehmeälle ja rustiikkiselle tyylille. :)

riviera%20maison1.jpg

riviera%20maison3.jpg

riviera%20maison2.jpg

riviera%20maison4.jpg

riviera%20maison5.jpg

Perinteisestä Riviera Maison-konseptityylistä poiketen oli valkoisen rinnalla normaalia enemmän pehmeitä beigen ja ruskean sävyjä sekä extrana hieman tummansinistä. Ensimmäisen kuvakavalkaadin väriyhdistelmä oli livenä kymmennen kertaa kuvaakin hienompi - valkoinen, harmaa ja tummansininen on todella raikas ja fressin näköinen, eikä yhtään liian hempeilevä. :)

Maalaistalon tunnelmasta, rustiikista, romantiikasta ja pehmeistä ylellisistä elementeistä pitäville White on White on ehdoton vierailukohde! :) Kaunis myymälä sijaitsee Mannerheimintiellä, lähellä ydinkeskustan ydintä eli Stockmannia. :) White on White - Mannerheimintie 2, 00100 Helsinki.

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta!)