1000 tavaran haaste on edennyt puoliväliin ja suurin osa pikkutilperööristäkin on jo laskettu, listattu ja postattu. Tämän päivän postausaiheena on eteinen, tuo pieni kummallisen muotoinen sisäänkäynti joka levittäytyy keittiöksi. :)

piIMG_3825.jpg.jpg

Kalusteet:

 • Artek 153-ritiläpenkki valkoinen
 • Hay Loop -naulakko valkoinen
 • 4kpl Ikea Mongstad peili valkoinen
 • Muuto Dots L-ripustin valkoinen
 • Muuto Dots L-ripustin tammi
 • Muuto Dots M-ripustin valkoinen
 • 3kpl Muuto Dots S-ripustin valkoinen
 • Showroom Finland Mixrack -kenkäteline valkoinen

Yhteensä: 13kpl

piIMG_3820.jpg.jpg

iIMG_3819.jpg

iIMG_3822.jpg

Tekstiilit & Muut:

 • Himla Ebba -laskosverho valkoinen
 • Gina Tricot -kangaskassi asusteiden säilytykseen
 • Pappelina Svea -matto 70x90cm valkoinen
 • 5kpl Hay Wire -henkari valkoinen
 • Artek Kanto-teline

Yhteensä: 9kpl

iIMG_3818.jpg

iIMG_3812.jpg

Eteisessä on yhteensä 22 tavaraa ja ainoa mahdollinen lisäys on jonkinlainen kenkäteline, jolle olisi pieni tarve olemassa. Liikkuvia palikoita eteisessä on tuo ritiläpenkin päällä oleva talolyhty, jonka tilalle tulee todennäköisesti myöhemmin kukkamaljakko, talolyhdyn siirtyessä parvekkeelle. Vaatteet, asusteet ja kengät on laskettu erikseen, joten ne jätän pois eteisen kokonaislukumäärästä. Ilmojen lämmettyä riittävästi, vien talvitakit ja -kengät varastoon säilöön  ja samassa yhteydessä tulen todennäköisesti siirtämään Hayn Loop-naulakonkin toiseen paikkaan. Perusjutut ovat kuitenkin nyt kunnossa eteisen osalta - peilit, verho, ritiläpenkki ja Muuton Dotsit ovat todella mieluisia. <3

Aikaisemmat tavarahaastetta koskevat postaukseni löydät TÄÄLTÄ!

Ensiviikolla on tulossa kaikki loput tavarahaasteen osat, eli keittiö, tytönhuone, kylpyhuone ja sauna, sekä parveke. :)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! <3

Edit: Lukumäärä korjattu 12.5!