Sain Tässä ja Nyt - Unelmien kera -blogin Katjalta kivan haasteen, jossa on tarkoitus viitenä perättäisenä päivänä postata yksi kuva omasta arkielämästä ja samassa yhteydessä haastaa aina uusia bloggaajia mukaan tähän arkisempaan blogihaasteeseen. :)

Minun päivääni kuvaa parhaiten tämä kuva:

blogihaaste.jpg

Istuin yli tunnin Essent´ialin ruttutuolissani olohuoneessa mietiskelemässä ja tuijottamassa tätä vastapäisellä seinällä olevaa näkymää. Meillä oli ronsun kanssa tuijotuskilpailu, ajatuksieni pyöriessä lähinnä sisustusasioissa. Blogin kautta minut ja ajatukseni todella usein kyseenalaistetaan, ja ihmettelin itsekseni miten olenkaan onnistunut kasvamaan ja kehittymään näinkin vahvaksi ja päättäväiseksi ihmiseksi. Joku kuvaisi minua ehkä tyhmäksi, mutta itse pidän itseäni rohkeana, tarmokkaana ja itsevarmana. :) Päivän päätteeksi moni negatiivisesti mielialaan vaikuttanut asia kääntyy positiivisesti voimaannuttavaksi. Ihmismieli osaa olla joskus ihan hassu. :)

Viiden päivän ja kuvan haasteen haluan välittää tänään eteenpäin Hajottamo -blogin Heidille!

Ihanaa iltaa kaikille! <3