Sisustamisessa minua on viimeisen vuoden aikana eniten kiehtonut arkisuus ja arkisten käyttöesineiden hyödyntäminen kodin kaunistamisessa. Koristeiden, koristeellisuuden ja luksuksen aika on auttamattomasti ohitse ja sellaista hotellimaista ylellisyyttä en oman kotini sisustukseen enää kaipaa. :) Silmäni lepää nykyisin arkisemmissa yksityiskohdissa, tarpeellisissa tavaroissa ja kokonaisuuksissa joilla on selkeä funktionaalinen syy olla olemassa. Hyllyseinäni on yksi näistä asioista ja se saikin tänään uutta täytettä ruokakaupan tarjousyrttien muodossa. :)

IMG_3274.jpg

IMG_3264.jpg

IMG_3268.jpg

Eva Solon yrttiruukut ja Uashmaman paperiset pestävät pussukat ovat yksiä fiksuimmista koskaan tekemistäni ostoksista. Niiden elinkaari on pitkä ja käyttötarkoituksia voi soveltaa tarpeen mukaan lähes rajattomasti. Hyvä arkisisustuksen esimerkki on Sagaformin Fix-yrttiruukku, johon laitoin yrtin sijasta tällä kertaa sävyyn sopivia limejä. Eva Solon ruukkujakin voi käyttää vastaavalla tavalla, sillä posliininen valkoinen yläosa ja maitolasia oleva alaosa ovat erilliset. Niitä voi käyttää pieninä kulhoina esim kattauksessa tai kylpyhuoneessa. :)

IMG_3279.jpg

IMG_3275.jpg

IMG_3269.jpg

IMG_3272.jpg

Yrtit kuuluvat ehdottomasti arkisen hyötysisustuksen piiriin. :) Ne ovat kauniita syötäviä sisustuselementtejä, joista kaiken lisäksi tulee hyvää tuoksua kotiin. Myös mielenvirkistystä olen itse havainnut tapahtuneen aina kun kotona on yrttejä tai muita kasveja / kukkia. :)

IMG_3270.jpg

IMG_3262.jpg

IMG_3271.jpg

IMG_3273.jpg

IMG_3286.jpg

Sisustusesineiden virkaa toimittavat myös kruunukynttilät sekä lautasliinat, jotka löytyvät hyllyllä olevista paperipussukoista. Polttelen edelleen iltaisin aika paljon kynttilöitä, joten on näppärää kun voi ohikulkiessaan vaihtaa kynttilän vanhan loppuun palaneen tilalle. Viikottain sitä on tähän mennessä saanutkin tehdä, mutta auringonvalon lisääntyessa ja päivän pidentyessä kynttilät joutavat kaappiin odottelemaan syksyä. :)

pantonev%C3%A4rikartta.jpg

Tämän kevään ja kesän sisustusvärit tulevat olemaan valkoinen, vihreän sävyt ja vaaleat puulajit kuten tammi ja saarni. Avaraa, valoisaa, raikasta, vehreää, piristävää, siistiä, tilavaa, kaunista, viihtyisää, järjestelmällistä ja ennen kaikkea helppoa elämää on näiden seinien sisäpuolella. :) 

Tyttö tahtoo muuten vaihtaa huoneensa seinän väriä. Olemme neuvotelleet asiasta useamman viikon ja neidin pää ei käänny. :D Hän on määrätietoinen ja hämmästyttävän hyvä argumentoimaan perusteluja vaikka on vasta vajaa 4-v. :) Siispä ensi viikko on viimeinen mietintäviikko ja jos sama kanta edelleen pitää, lupasin neidille että hän saa uuden värisen seinän keltaisen tilalle. :) Väriä en vielä paljasta, mutta sen verran vinkkaan että hempeä tai pastellinen se ei ole. ;)

Viettäkäähän ihana lauantai-ilta! <3