Yksi pitkäaikaisimmista haaveistani on viimein toteutunut Artekin 153A-ritiläpenkin* saavuttua eilen kotiin. <3 Tilasin penkin pari viikkoa sitten Stockmannin nettikaupasta -20% kantisalella ja voin sanoa että yli vuoden odotukseni oli todellakin odottamisen arvoista. <3

iIMG_3437.jpg

iIMG_3439.jpg

Penkki on mitoiltaan 112,5x40x44cm, joka on suorastaan täydellinen tuohon eteisen ikkunan ja sen alla olevan patterin eteen. Patteri jää penkin taakse jemmaan, mutta lämpö pääsee silti kulkemaan vapaasti huoneeseen. Myös ikkunan saa avattua raolleen, sillä penkin ja ikkunan alareunan väliin jää 5cm. Penkin alle laitoin pienen Pappelina-maton ja sen päälle muutaman käytössä olevat kenkäni, sekä XL-kokoisen Uashmaman pussukan joka sisältää hattuja, huiveja, tumppuja ja koiran valjaat. Iltatunnelmointia varten on penkin päällä talolyhty, joka valaisee eteistä kauniisti. <3 

iIMG_3434.jpg

iIMG_3433.jpg

Stockmannin* kantislaisia hemmotellaan maaliskuussa. Kanta-asiakkaat voivat maaliskuun ajan hyödyntää etusetelikoodeja, joilla saa 20% alennuksen kodin- ja muodinosaston normaalihintaisesta tuotteesta sekä naisten alusvaatteiden kertaostoksesta. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa ilmaisen postitoimituksen 31.3.2014 asti.

Alennuskoodi kodinosaston* tuotteisiin: STCOM2314

Alennuskoodi naisten*, lasten*, ja miesten* vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin: STCOM1314

Alennuskoodi naisten alusvaatteiden* kertaostokseen: LINGERIE314 (voimassa 16.3.2014 asti)

stcomale208.jpg

Päivä on mennyt laiskotellessa ja rentoutuessa, mutta nyt pitäisi aktivoitua tekemään pikainen pikkusiivous, pahviroskien vienti ja pieni ruokakauppareissu. Bloggailu on kivaa puuhaa, varsinkin silloin kun pitäisi tehdä jotakin. Tänne blogimaailmaan tulee aina jymähdettyä ja se on hyvä tekosyy siirtää tekemättömiä asioita tunti tolkulla, hihii. :D Millään en jaksaisi nostaa peffaani (vieläkään) ylös tuolilta, mutta pakko mikä pakko. :D Aurinkoista lauantaita kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)