Haluatko päästä kaverisi kanssa hakemaan uutta puhtia ja inspiraatiota kodin, pihan, puutarhan, ja / tai mökin sisustamiseen?? Jaossa on 5kpl kahden lipun pakettia Helsingin Messukeskuksessa 3.-6.4-2014 järjestettäville Kevätmessuille. :) Näytteilleasettajia on useita satoja, sisustusalan yrityksistä piha- ja puutarhapuolen toimijoihin. Näitä jättikokoisia sisustajan unelmamessuja ei kannata jättää tänä vuonna väliin! :)

Kevatmessut14_etusivu_705x450_2.jpg

Lisätiedot, aukioloajat, kartan ajo-ohjeineen sekä listat lukuisista näytteilleasettajista löydät Messukeskuksen Kevätmessujen 2014 omilta sivuilta!

Arvonnan säännöt tulevat tässä:

Kerro miksi juuri Sinä haluaisit päästä inspiroitumaan Kevätmessuille ja olet mukana messulippujen arvonnassa! Parhaimmat vastaukset palkitaan kahden lipun messupaketilla! Muistathan keksiä itsellesi erottuvan ja persoonallisen nimimerkin! 

Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 23.3.2014 klo 23.59 asti. Voittajat julkaisen blogissani ensi maanantaina 24.3.2014!

Onnea kaikille tasapuolisesti!

(Postaus tehty yhteistyössä Messukeskuksen Kevätmessujen 2014 kanssa, arvontapalkinnot saatu kampanjan kautta!)